Utvalgte materialer -50%
Les mer
Hvordan formes prisen for benkeplaten?

Hvordan formes prisen for benkeplaten?

Det er mulig å beregne prisen på benkeplaten innen få minutter!

Hver benkeplate av stein er ett skreddersydd arbeid som er tilverket etter dine behov. Når du velger en passende benkeplate er det verdt å vurdere om kjøkkeninnredningen, livstilen og vaner, familiemedlemmer (spesielt mindre medlemmer), kjøkkenstørrelse og mye mer.

Alle disse valgene påvirker også kostnaden av benkeplaten – hver detalj er viktig og det alltid lurt å vurder hva og i hvilken form er nødvendig.

 

Termer som hjørneradius, blandebatteriets diameter eller T-profil sier ikke så mye for mange og kan være forvirrende. Vi har forsøkt å unngå disse tekniske uttrykk og gjort Granitops priskalkulator så enkel og behagelig som mulig. Slik at det er forståelig for alle og ikke krever noe spesielle kunnskaper fra brukeren. Det er sant at av og til er det ikke mulig å beregne den nøyaktige prisen men sikkert kan du få en ganske god ide av kostnader for at forskjønne hjemmet ditt. Samt er våre spesialister alltid tilgjengelige for ytterligere forklaringer.

Noble Supreme White kompositt benkeplate

 

Se materialer!

For hastighet, enkelhet og klarhet inneholder priskalkulator de mest populære steinene. Hele liste over tilgjengelige steinene (og den listen over etterspurte stein er veldig lang) vises ikke. Ved bakgrunn stein må bare boksene for dimensjoner fylles inn, men det er ikke nødvendig å bestemme antall eller plassering av stikkontakter; seinere er det mulig å legge til avrenningsriller; også er det mulig å avrunde hjørnene på benkeplaten – enten på grunn av stil eller sikkerhet.

Ved bearbeidingen av de synlige forkanter finns bare fire mest populære varianter, selv om det faktisk er mange flere muligheter for å forme kanten. Hvert hjem er unikt akkurat som hver stein har et unikt mønster. Derfor oppfordrer vi deg å alltid spørre om hva hjemmesiden vår ikke har.

Det finns tusenvis forskjellige kjøkkenkombinasjoner

Du kan lese vår blogg hvor du finner blant annet fordeler og ulemper med granitt, marmor og komposittstein, vaskens fikseringsmetoder, benkeplatens etterbehandlingsmuligheter, valg av kraner og mange andre ting.

For eksempel hvis det er lekende barn i familien, er det selvsagt viktig å avrunde hjørner på benkeplater. Hvis underlimt eller nedfeldt vask ligger ved vinduet som åpner innad er det klokt at velge en blandere som er mulig å nedsenke eller er lett flyttbar.

Alles disse små ting og muligheter påvirker prisen på benkeplaten men den endelige prisberegningen vil forbli til når du bestemmer hva du ønsker å få.

Les mer om steinsorter, mønstre og farger, se lengre artikkel om likheter og forskjeller med kunststein (kvartskompositt og terrazzo)!

 

Viscount White granitt kjøkkenbenk

Datamengden som du oppgir for å få prisen i kalkulatorn er ikke for høy og i enkleste forstand er dimensjonene og valg delt inn i trinn:

– Første trinn – velg material og tykkelse på benkeplaten.

– Neste trinn må du velge formen på kjøkkenet ditt, skrive inn målene på benkeplater, velge bearbeidingen av kanter, og lengden på forkanten (OBS, målene må angis i millimeter!).

– I tredje trinn er det mulig å velge vask og blandebatteri, samt er det mulig å bestemme plassering og monteringsmetoden for komfyren.

Hvis du velger blanderen og vasken fra vår katalog, kan du være sikker at Blanco produkter passer perfekt til benkeplater som er laget i vår fabrikk. Hvis du har funnet vasken eller blanderen fra andre leverandører da er det ikke noe problem for oss – du må bare si fra hvilke tilbehør du har valgt så at vi vet hvordan benkeplatene dine skal produseres.

Se vasker!

– I fjerde trinn kan du velge bakgrunn stein og skrive inn dimensjoner. Du kan sette sammen lignende bakgrunn stein som har samme høyden. Den endelige prisen er ikke påvirket av antall stykker.

– Tilleggsinformasjon-boksen lar deg velge region – kostnaden for transport og montasje er avhengige av din plassering.

– Nå er det bare at fylle inn kontaktinformasjon. Etter «beregne og send prisforespørsel» knapper er trykket, får du en omtrentlig priskalkulasjon på mailen din, som er basert på din egen informasjon.

Man er ikke forpliktet at bestille når pris offerten er sendt ut. Om du ønsker, du kan legge til en tegning eller en bild men det er ikke nødvendig.

– Om noen minutter, etter du har sendt en forespørsel om prisen, får du vite hvor mye koster din drømme benkeplaten – laget akkurat for ditt hjem, en benkeplate som er langvarig og av høy kvalitet. Jo mer informasjon du oppgir, desto mer presis pris får du.

– Innen to virkedager skal du bli kontaktet av Granitops hjelpsomme spesialister. Hvis du har spørsmål om kalkulasjon eller hvis du vil ha mer informasjon om alle muligheter så vær så snill og spørre!

Konsultasjon som hjelper deg å nå vakkre og praktiske kjøkken benkeplater av granitt, marmor eller konststein, er kostnadsfri. Og hvis prisen passer deg, tar det bare 2 uker fra oppmåling til montering av den nye benkeplaten.

Avhengig av de endelige målingene og valgene dine, kan den totale prisen avvike fra priskalkulatorn.

Steel Grey granitt
Starlight Black kompositt
Crystal Sahara kompositt 

Noble Supreme White kompositt benkeplate

Tips for å lage et kjøkken som kan dekke dine behov i flere år

En steinbenkeplate som varer i tiår

Blanco vasker og blandebatterier

Benkeplatens levetid og utseende avhenger av materialvalget

For hjelp med valg av benkeplate til kjøkkenet

Priskalkulator