Caesarstone -20%
Les mer
Benkeplater i komposittstein

Benkeplater i komposittstein

Kvarts, også kjent som kunststein eller komposittstein, betyr som navnet tilsier at den er menneskeskapt. Fordelene er at den er fargebestandig, ikke vil endre seg over tid og har utmerket teknisk kvalitet – kvarts er sterkt, holdbart og ikke porøst. Dette gjør at kvarts er meget hygienisk.

Kvarts er over 90 % naturlig stein, resten består av lim, farge og tilleggsstoffer for å øke den tekniske kvaliteten. En benkeplate av kvarts er et kunststykke!

De siste årene har komposittstein (også kjent som kunststein og kvartsstein) blitt stadig mer populært i ulike designkjøkken. En benkeplate i komposittstein er mer motstandsdyktig mot mekaniske, termiske og kjemiske påvirkninger enn naturlige steinmaterialer. Dermed er en benkeplate i kvarts et godt valg for dem som ønsker å holde hjemmet mest mulig vedlikeholdsfritt og som ønsker en slitesterk benkeplate.

Se materialer!

I dag har benkeplater i komposittstein blitt oppnåelige for alle. En kan velge mellom svært mange ulike fargetoner og mønstre. Det brede fargeutvalget og de unike steinmønstrene gjør det mulig å skape unike og iøynefallende designløsninger for sitt hjem. En god nyhet er det også at prisen på benkeplater i komposittstein har blitt betydelig mer overkommelig sammenlignet med tidligere år.

Nye materialer – kunststein med utseende som naturstein

I markedet for komposittstein (også kjent som kunststein og kvartsstein) har det de siste årene også kommet mange nye materialer som etterligner naturstein. Ulike marmor- og kalksteinsetterlignende materialer blir stadig mer populære. Dette er fordi komposittsteinens ytre er svært lik det naturlige materialet samtidig som den har egenskaper som gjør den mye mer praktisk.

I Granitops sortiment finnes det tre materialer som minner om hvit marmor:

  • Noble Carrara, som forener utseendet på carraramarmor, en av de mest klassiske marmorsortene, med komposittsteinens slitestyrke.
  • Noble Supreme White tilfører ditt hjem glansen av vakker hvit marmor, med et moderne preg.
  • Noble Areti Bianco er en komposittstein som nylig har kommet på markedet, der en ren, hvit bakgrunn gis særpreg av de unike grålige, marmorlignende linjene.

I tillegg har vi i sortimentet også en rekke spennende steinprodukter som imiterer kalkstein:

  • Noble Troya er en kalksteinslignende komposittstein med beige-toner som bidrar til å skape en varm og hyggelig atmosfære på ditt kjøkken.
  • Noble Concrete Grey er en komposittstein som imiterer kalkstein med betonggrå farge. Denne sesongen er det grå som er motefarge nummer en! Den grå fargen framstår som en moderne og rolig bakgrunn som framhever alle fargesterke elementer i omgivelsene.

Technistone komposittstein

Brilliant Black
Crystal Calacatta Silva
Crystal Absolute White
Crystal Diamond
Crystal Polar White
Gobi Black
Gobi Grey
Harmonia Dolomites
Noble Areti Bianco
Noble Athos Brown
Noble Carrara
Noble Concrete Grey
Noble Ivory White
Noble Olympos Mist
Noble Pietra Grey
Noble Silver Notte
Noble Supreme White
Noble Troya
Starlight Black
Starlight White
Taurus

Silestone komposittstein

Coral Clay
Aluminio Nube
Bianco River
Blanco Zeus
Charcoal Soapstone
Snowy Ibiza
Yukon
Blanco Orion
Eternal Marquina
Eternal Serena
Eternal Statuario
Iconic White
Lagoon
Lyra
Ariel
Eternal Calacatta Gold
Riverbed

Kvarts Silestone® er laget av en blanding hvorav 94 % er naturlig kvarts – et av de sterkeste mineralene i naturen. Det gjør Silestone-materialer spesielt sterke og holdbare. Som den eneste produsenten bruker Cosentino den unike antibakterielle sammensetningen basert på sølvioner som hindrer bakterier fra å formere seg.

Silestone har en ikke-porøs overflate som gjør at den er meget slitesterk mot mange og hyppige flekker fra kaffe, vin, sitronsaft, olivenolje, eddik, kosmetikk osv. Takket være slik styrke og holdbarhet tilbyr Silestone 25-års garanti på sine produkter (NB! Produktet skal registreres.)

Silestone kan fås i mer enn 60 farger og tilbyr et utall ulike kombinasjoner som gjør den til et ideelt materiale for benkeplater på kjøkken eller bad. Silestone – investering i fremtiden!

Her har du kun noen få eksempler på kvarts vi tilbyr. Se alle stein og spør etter materialtyper som du ikke finner på listen!

naturmaterialer
vannbestandig
et bredt utvalg av mønstre og overflatebehandlinger
bredt sortiment
ripebestandig
smuss- og syrebestandig
antibakteriell
egnet for næringsmiddelkontakt
lett å rengjøre
stabil farge
unikt design
varig og slitesterkt

Nye typer stein

Terrazzo – kunstig stein som materiale for benkeplater

Crystal Calacatta Silva kvartsbenkeplate for perfeksjonistens kjøkken

Marmormønstret Noble Carrara i et nylig ferdigstilt leilighetskjøkken

Moderne grå kvartskompositt i et ærverdig trehus fra begynnelsen av forrige århundre

Den marmorlignende kunststeinen Mystery White til kjøkkenet i en moderne enebolig

Ofte stilte spørsmål

Bestill kjøkkenbenkeplater og få nye vinduskarmer i gave!

Priskalkulator