Ofte stilte spørsmål

Hvorfor Granitop?

Vår erfaring med produksjon av benkeplater i stein er lang og omfattende. Vi gjør alt for å gjøre deg fornøyd – det er ikke om å gjøre å selge den dyreste platen, det handler om å finne noe som passer nettopp dine behov. Våre montører vet at selv en liten millimeter eller to kan gjøre en stor forskjell, og siden det er problemfritt og enkelt å installere benkeplatene så blir resultatet ikke minst imponerende og fabelaktig. I tillegg til dyktige og erfarne arbeidere kan vi også skryte av at det går fort – det tar ikke mer enn to uker fra måltaking til benkeplaten blir installert. Vi tilbyr også et stort utvalg av Blanco kjøkkenvasker og blandebatterier, noe som gjør det lett for deg å bestille fra oss – her har du alt på samme sted! Du kan også regne ut hva ulike typer benkeplater vil koste før du velger å faktisk bestille.

I tillegg til dette mener vi at den beste anbefalingen av dem alle er å se hva vi har gjort før. Det kan du sjekke nedenfor, her kan du også lese anmeldelser fra våre glade kunder. Alt dette bør være nok for å overbevise deg om at Granitop er det beste valget uansett hva du sammenligner oss med!

Granitt, marmor eller komposittstein?

En av de største fordelene med å bruke benkeplater i granitt er uten tvil deres naturlige og unike skjønnhet. Ingen kjøkken ser like ut siden alle kvartsmønster er forskjellige. Men ikke nok med det, granitt er også mer motstandsdyktig mot smuss og flekker enn for eksempel tre eller laminat.

Marmor har blitt brukt til innredning og interiør siden antikken, og selv i dag gir benkeplater i marmor en luksuriøs følelse uten å se gammeldags eller utdatert ut.

Benkeplater i komposittstein er tilgjengelige i alle mulige farger, og deres fordeler (bortsett fra at de er enda sterkere enn benkeplater av granitt) er muligheten til å skape unike og tøffe designidéer. Din benkeplate kan være alt fra hvit til lysegrønn.

Hjelper dere også privatpersoner?

Ja, faktum er at hovedfokuset vårt ligger på privatpersoner. Siden alle mellomledd har sine prispåslag har vi fordelen av at vi kan tilby gode og lave priser uten disse ekstra kostnadene.

Hvordan får jeg et tilbud for mitt kjøkken?

Sluttprisen på benkeplate og innstallering regnes ut via vår egen priskalkulator. Etter å ha bestemt hvilken steinoverflate og hvilke mål du ønsker kan du bestille med en gang. Hvis du ønsker kan du også sende oss kjøkkenløsningen din med mål så kan vi hjelpe deg å legge frem et tilbud som er skreddersydd for nettopp ditt kjøkken.

Hvordan bestiller jeg?

Etter at du har bestilt via vår priskalkulator vil vi kontakte deg og avtale tidspunkt for måltaking, konsultasjon, presentasjon av prøver og for å formalisere sluttbestillingen.

Er prisen jeg kommer frem til i kalkulatoren den endelige prisen?

Etter måltaking vil sluttprisen regnes ut med den samme kalkulatoren. Den prisen vil være endelig og vil ikke inkludere noen ekstra avgifter på noen som helst måte.

Hvordan og når må jeg betale?

30 % av summen betales som forskudd og 70 % etter ferdig installasjon.

I hvilket geografisk område selges produktene og hvor fort vil dere ta dere av bestillingen min?

Vårt salgsområde finner du under priskalkulatoren. Måltaking skjer omtrent en uke etter at du har bestilt, og installasjon innen to uker fra vi har tatt mål.

Hvor kan jeg se på faktiske vareprøver?

Våre montører som foretar måltaking har prøver med seg. Du kan også velge en stein fra bildegalleriet på hjemmesiden vår og via Blog bildene du finner under priskalkulatoren.

Hvilke forberedelser bør jeg gjøre før måltaking skal skje?

Kjøkkenskap må være helt ferdige med rør og alt hva det innebærer. Hvis du ikke ønsker å bestille en vask fra oss må denne være på plass når måltakingen skal gjøres. Det samme gjelder blandebatteriet, komfyrtoppen og andre enheter som krever ekstra åpninger.

Installerer dere også vasker og komfyrtopper?

Ja, vi installerer vasker og komfyrtopper, men vi utfører ingen rørlegging eller elektriske arbeider.

Er marmor egnet til benkeplater i kjøkken?

Hvis du ønsker det så kan vi tilby marmorbenkeplater, men siden marmor er så pass følsom mot mekaniske skader og de substansene som ofte brukes på kjøkken (kaffe, te, olje, frukt, rødvin osv.) så anbefaler vi ikke å bruke det på kjøkkenet. Marmor passer bedre for bad eller som vindusbrett. Marmor må behandles regelmessig med tettingsmiddel.

 

Les om forskjellige materialer og muligheter i vår blogg eller ta kontakt med spesialister fra Granitop!