Caesarstone -20%
Les mer
Spesiallagde eksklusive benkeplater

Spesiallagde eksklusive benkeplater

Populære benkeplater lagd av hvit marmor Bianco Carrara C, granitt Viscount White og Nero Assoluto samt flere andre slitesterke komposittstein som er enkle å vedlikeholde, er fortsatt populære blant mange. Samtidig merker vi nye trender som tyder på en voksende interesse for bestilling av eksklusive steinmaterialer.

Dagens motetrender er individualitet og det å være unik. Det er ikke bare kjendiser og selskapstjerner som har lov til å ha et stilrent hjem. I dag kan hvem som helst havne i avisa eller på internett med et vakkert hus, spesial-bestilt marmorkjøkken eller et egendesignet bad. Takk vare sosiale medier har alle mulighet til å dele bildene av det vakre hjemmet sitt og de deilige innrednings-detaljene med mange interesserte og det oppmuntrer flere til å teste ut nye løsninger. Samtidig betyr kreativitet og originalitet ikke nødvendigvis ekstravaganse og alle med god smak kan oppnå merkbare resultater.

Starlight White komposittstein

Tross at valget av møbler, fargen på veggene og gulvteppene er sikkert like viktige detaljer, er det viktig å legge merke til flatene – hvilket stein man har bestemt seg for, kan oftest ha en stor betydning for helhetsbildet av innredningen. Sammen med gulvteppene er benkeplater og vinduskarmer de horisontale blikkfangere og de er ikke mindre viktige, tvert imot gir de mulighetene til å balansere helheten eller understreke og komplettere den. Har man en et kjøkken med åpen løsning som delvis fortsetter til stue eller spisestue, er det selvfølgelig spesielt viktig at materialene brukt til kjøkkenøya passer med helheten.

Noble Areti Bianco komposittstein

Det finnes skikkelig mange stein å velge mellom som i tillegg har masse forskjellige fargetoner og mønster. Til de som ikke finner passende materialer bland de mest populære, finnes det alltid noe spennende blant bestillingsutvalget. Valget mellom de forskjellige fargene og mønstrene tilbyr muligheten til å skape ett fullstendig unikt bad eller kjøkken, som ingen annen i hele verden har.

Se materialer!
J´Adore kvartsitt

Hvis ingenting er bra nok, kan man bestille materialene direkte fra gruven, med mønster som vil være spesiell til og med for erfarne steinhoggere.  Samtidig er granitt eller marmorplater med sjeldne mønster (engelsk slab) vanskeligere å sette sammen og oftest er de med begrenset tilgjengelighet, som betyr at man må reagere raskt.
Heldigvis har spesialistene hos Granitop direktekontakter med de mest kjente gruverier og med de mest verdsatte steinprodusentene og i tillegg besøker vi jevnt de forskjellige innredningsmessene for å oppdatere oss om alle nye trendene. Vi kan si det sånn at hvis det er behov, finner vi den rette steinflaten til og med fra under jorda!

Bianco Carrara C marmor

Tidligere innebar steinbearbeiding mye håndverk som gjorde et kjøkken av marmor eller basseng av granitt veldig dyr for folk som ikke var rike. Nå, når teknologien har utviklet seg, er de forskjellige steinmaterialene blitt tilgjengelige til nesten alle. Marmor og granittflatene som er begge fine og slitesterke, har blitt brukt mer og mer. Steinflatene er ikke lenger luksusvarer – snarere har de blitt til et sikkert valg som gjør at man slipper problem i mange desennier. Samtidig finnes det mye unikt og enestående skjønnhet i stein, magi og jordkraft som kan aldri erstattes av laminat eller rustfritt stål.

Black Galaxy Star granitt

Se materialvalget vårt og finn favoritten din!

Bianco Carrara C marmor

Nye typer stein – utvalget av materialer for benkeplater er blitt utvidet!

Nye produkter!

Interiørarkitektene anbefaler: 6 smarte bruksmåter for stein som gjør hjemmet ditt vakrere

Bestill kjøkkenbenkeplater og få nye vinduskarmer i gave!

Hvorfor har noen produkter pris og andre ikke, hva er spesialbestilling?

I produktvalget på hjemmesiden finnes de materialene som er populære og som har egenskaper som svarer til Granitops kvalitetskrav. Steinene fordeler seg selvsagt også etter steinslag (granitt, marmor, kalkstein, kvartsitt, Terrazzo, kompositt – bruk filteret!), men hovedsaklig har materialene enten kvadratmeterpris eller merknaden «På bestilling». Stein som har pris har vi på lager i fabrikken og for dem gjelder løftet om «2 uker fra oppmåling til montering». «På bestilling» er materialer som også er tilgjengelige, men pris og leveringstid er mer variabel. For stein som må spesialbestilles gjelder også et større krav om forskudd (som hovedregel 100%).

Dersom jeg har et spesielt ønske, bestiller dere da også stein som ikke står på hjemmesiden?

Dersom du ønsker benkeplater med svært eksklusive eller interessante mønster, sørg for å sette av nok tid for prosessen og konsulter med våre spesialister. For materialer som vi en gang har hatt i salg men som ikke lenger blir produsert kan det hende vi finner et alternativ med nærliggende utforming eller mønster.

Bardiglio Nuvolato

Valg av materiale er ikke enkelt, og dette er et arbeid som må gjøres av spesialister.
Det er slett ikke alle typer stein som er kjente eller tilgjengelige verden over. Tradisjoner, oppfatninger, farge og estetikk (smak) varierer fra region til region.
Selv om mange steinslag har et ry som overlever fra epoke til epoke og bevarer sin popularitet gjennom århundrene, påvirkes kunder og interiørarkitekter også av moderne trender. Alt dette må man ta i betraktning allerede ved valg av materiale.

Sensa Taj Mahal
Belvedere granitt

Blue Roma (Bilde: Moi Arkitekter AS)

Jasper Shellflint
Agate Opal
Amethyst Lux Dark Design
Tiger Eye Gold
Agate White Crystal Gold

Bookmatch – speileffekt