Caesarstone -20%
Les mer
Nye typer stein

Nye typer stein

Utvalget av materialer for benkeplater er blitt utvidet!

Utvalget av materialer for benkeplater ble større igjen i begynnelsen av året og vi har gleden av å presentere steintypene som ble tilføyd i produktutvalget!

Av naturstein tilbyr vi nå granitt Colonial Ivory og kalkstein Dietfurt Grey

Colonial Ivory

Colonial Ivory er granitt som utvinnes i India. En grå stein som karakteristisk for granitt har litt kornete mønster, men viser også mørke og lyse linjer. Ideell for benkeplater både på kjøkken og bad, for peisdekorasjon og som vindusbrett.

Dietfurt Grey

Kalksteinen Dietfurt Grey kommer fra fjellene i Bayern, fra samme område i Tyskland der man utvinner en annen populær kalkstein, Jura Grey. Sammenlignet med Jura Grey er Dietfurt Grey ikke så beige, men heller jevnere grå, kanskje til og med med et snev av blått.

Se materialer!

Vi har nyheter i kvarts – hele 33 nye kunststeiner!

Ved kreasjon av kvarts har man fått inspirasjon av naturlige mønstre. Men takket være moderne teknologi overgår av og til tekniske data for kvarts produsert i Europa til og med bestandigheten og vedlikeholdsbehovet til de sterkeste typer granitt. Som resultat får man benkeplater som er både vakre og slitesterke!

Kunststeiner fra Quartzform:

Veined Michelangelo

Veined Michelangelo passer perfekt både som benkeplate på bad og kjøkken. Kvartsens slitestyrke og sikkerhet mot tilsmussing er her forent med natursteinens mønster som minner om marmor.

Imperial Meringa

Overflaten til Imperial Meringa er prikket og minner litt om mønsteret til kalkstein. Kvartsens styrke suppleres av flekker (mørkere og lysere) i kontrastfarger.

Fossil Nautilus er en kunststein med grå bakgrunn og mørkere prikker som minner litt om jordstein.

Lavic Navajo

Lavic Navajo er en sandaktig beige kunststein og dens kremaktige bakgrunn preges av grå, gulaktig-beige og brune flekker og splinter med ulik form.

Planet Mercury

Planet Mercury er en grå kunststein med lyse marmoraktige linjer. Ved å forene nyskapende produksjon og natursteinens utseende får man et materiale med utmerkete tekniske egenskaper!

Planet Neptune

Planet Neptune er en kvarts der ømt og grålinjet marmormønster møter moderne teknologi for produksjon av kunststein. Som resultat får man et moderne materiale for benkeplater som er motstandsdyktig mot flekker.

Planet Pluto

Planet Pluto er kvarts som forener moderne teknologi og ømt grålinjet mønster. Materialet som ligner på svart marmor (Nero Marquina) er samtidig både vakkert og praktisk.

Planet Venus er en kvarts med perle-hvit og marmoraktig bakgrunn som suppleres av ømme grå linjer – vener. Sammenlignet med en annen representant for produktserien Planet – Neptun – er mønsteret mer spredt og knapt mulig å se.

Planet Mars

Planet Mars er en mørkegrå, brunaktig-svart kunststein. Da man designet denne hadde man mørk marmor som forbilde. Hele skjønnheten til naturlig marmor (som Grigio Carnico eller Nero Marquina) er allikevel ikke helt kopiert, mønsteret er svakere og dominerer ikke for mye.

Lysere marmormønster som bukter seg på den mørke bakgrunnen til Planet Jupiter godtar ingen kompromisser. Kvartsen ligner nok på svart marmor, men er samtidig meget motstandsdyktig mot tilsøling og derfor passer det å bruke den både som benkeplate på kjøkken og vaskerom.

Planet Saturn er også et modig skritt inn i framtiden. Lengsel etter fjerne planeter speiler seg i dens design. Utseendet som ligner på naturstein suppleres av moderne teknologi og takket være dette blir benkeplater av kvarts mer og mer populære.

Absolute White

Absolute White er en lys kvarts med finkornet mønster og dens rene farge og skjønnhet kommer ikke til å dominere for mye. Passer for mennesker som verdsetter renhet og friskhet og takket være beskjedent design gir den ganske frie hender når man skal kombinere den med teknisk utstyr og møbler.

Absolute Deep Black er en kvarts i dyp svart og bruk av den tilføyer interiøret tidløst solid uttrykk, men er samtidig upretensiøs og passer sammen med alt (spesielt med moderne rustfritt utstyr).

Overflaten til Add Top Crystal er lys beige-hvit og dens jevne farge perfeksjoneres av glinsende og krystallisk glans. Takket være speiling av lys er kvarts interessant fra hvert ståsted og forskjønner både kjøkken og bad.

Add Top Crystal Black er en kvarts med mørk bakgrunn som inneholder krystallsplinter. Den mørke solide benkeplaten blir spennende med blanke prikker og mørke speilbiter.

Veined Africa

Veined Africa er en kvarts med svart bakgrunn som kombinerer det praktiske ved kunststein med utseende som minner om naturstein.

Veined Baroque

Veined Baroque er en mørkegrå kvarts. Dens steinmønster som virker naturlig kompletteres av kunststeinens utmerkede tekniske egenskaper. Virkelig skjønnhet og harmoni av nyskapning!

Kvarts Veined Bernini minner litt om marmor, men til forskjell fra ekte marmor er vannabsorbsjonen til en benkeplate av kvarts nesten null. En slik lite porøs og glatt overflate oppnådd på fabrikken kan vedlikeholdes meget lett og den er enkel å holde ren.

Veined Canova er også et materiale skapt av mennesker, men en kvarts som etterligner naturlig steinmønster.

Extreme Iceberg White

Extreme Iceberg White er en kvarts med vinterens friskhet og ren skjønnhet som viser seg både som jevn lys farge og mønster med fin struktur som legges merke til kun på veldig nært hold.

Extreme Night Black er en svart kvarts med meget fint sandkorn-mønster. Slik kan den mørke fargen dominere og steinens karakter som viser seg i Extreme-serien kommer kun fram på nært hold.

Fossil Seashell er også grå kvarts som Nautilus og fra samme kolleksjon, men lysere og med knapt synlig mønster som gjør at den ligner på betongoverflate.

Breeze Ashen Light

Kvartsen Breeze Ashen Light karakteriseres av skjøre lyse linjer som bukter seg på elegant lyse-beige bakgrunn.

Breeze Hull er en mørkegrå kvarts med overflate som preges av fritt og venelignende mønster som buer seg lik marmor.

Cloudy Black

Cloudy Black er en svart kunststein som passer både i moderne og klassisk interiør. Sammenlignet med andre svarte kvartstyper er fargen til Cloudy Black en fargetone mattere, og mer skygrå.

Cloudy Portland Grey

Overflaten til Cloudy Portland Grey er til forveksling lik betong, men kvartsen kan avhengig av belysning stråle i alle fargetoner, fra blåaktig grå til beigeaktig-rosa.

Cloudy White

Cloudy White har litt mer intensive korn sammenlignet med andre hvite typer kvarts og derfor gir det ikke helt snøhvitt, men heller et litt mer sandaktig uttrykk fra avstand.

QF Dark Grey

Qf Dark Grey er en såkalt standardstein fra Quartzforms – enkelt og jevnt kornet mønster på mørkegrå bakgrunn er stilig og praktisk.

QF Light Grey

Qf Light Grey er en såkalt standardstein fra Quartzforms – enkelt og jevnt kornet mønster på lysegrå bakgrunn er stilig og praktisk.

Ma Beige er en beigeaktig-hvit kunststein og dens jevne lyse bakgrunn forskjønnes av grå og brune flekker og prikker med ulik form.

Ma Grey er en lysegrå kunststein og dens jevne bakgrunn forskjønnes av blå-grå, hvite og brune flekker og prikker med ulik form.

MA White

Ma White er en lyse-beige kunststein og dens jevne kremaktig-hvite bakgrunn forskjønnes av grå og brune flekker og prikker med ulik størrelse og form.

Lavic Black er en kvarts med svart bakgrunn og svartaktig-grå flekker som er jevnt mørk på avstand, men har et mønster som er interessant på nært hold, samt som utmerket skjuler tørket vannsprut.

 

Bli også kjent med andre materialer og finn en benkeplate for kjøkkenet eller badet som er både vakker og slitesterk! Skriv inn mål på ønsket benkeplate i priskalkulatoren og du får et prisoverslag i løpet av minutter!

Komposittstein

Hva slags farge og mønster bør man velge på benkeplaten?