Kontakt

Granitop fortsetter å jobbe!

For å begrense viruset COVID-19 er det i mange land blitt erklært unntakstilstand og fastsatt regler som også i noen grad påvirker arbeidet i Granitop.
Vårt hovedmål er å holde tidligere avtaler og sikre våre kunder problemfri betjening med så høy kvalitet som mulig. Nå når mange tilbringer mer tid hjemme, er det spesielt viktig å ikke forsinke oppussingen men sørge for at våre kunder kan glede seg over en ny benkeplate så raskt som mulig!

Hva er viktig å vite med tanke på krisen?

* Granitops fabrikk og produksjonsteam arbeider i henhold til normal tidsplan. Så lenge det ikke legges begrensninger på bevegelsesfriheten, kommer oppmålere-montører til avtalt tid.

* Transport- og montasjetjenester er sikret siden Granitops montasjeteam seg stort sett befinner seg i bestemmelseslandet og ikke reiser over landegrenser.

* Vi har organisert vårt kontorarbeid slik at vi kan hindre spredning av virus og beskytte helsen til våre ansatte og kunder. Hele avdelingen for kundebehandling arbeider fra hjemmekontor, det er minimalt med fysiske møter, opplæringer og andre arrangementer er blitt utsatt.

* Vi ber om at dere unngår nærkontakt og håndhilsning ved møte med oppmålere, vi anbefaler også å vaske hender oftere enn vanlig og bruke desinfiseringsmidler (på lik linje med ansatte i Granitop).

* Vi har gjerne kontakt med deg per e-post og telefon, og dersom nødvendig bruker vi Skype eller videokonferanse.

 

Vi informerer om alle mulige endringer som gjelder produksjon, salg og montasje av Granitops benkeplater i framtiden.

Pass på helsen og lykke til med arbeidet!
Granitop

Du er hjertelig velkommen å stille alle mulige spørsmål om granitt, marmor og kvarts – vi er her for å svare på alle spørsmål så godt vi kan.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Forhandler

PÅ MILLIMETER’N AS

Ole Deviks vei 38
0668 Oslo
Telefon 22 72 73 34