Caesarstone -20%
Les mer
Granitops benkeplater – 10!

Granitops benkeplater – 10!

I 2021 feirer Granitop sitt 10-års-jubilieum. I hele 10 år har vi nå deltatt i mange spennende prosjekter, tusener av hjem og forretningslokaler er forskjønnet med benkeplater, vinduskarmer, salongbord, hyller, trapper, peiser og annet fra våre steinmestere.

Gjennom årene har skjedd mye, vi har fått mye erfaring, utviklet nettstedet og utvidet produktsortimentet, investert i utstyr og satt opp nye produksjonsanlegg. Alt for bedre kundeservice! Jo større og mer diverse materiallageret er, desto raskere og mer effektiv kan vi jobbe.

Selv om marmor, granitt, kvarts og kalkstein er varige og motstandsdyktige materialer som ikke må byttes ofte, er det mange kunder som har brukt Granitops tjenester flere ganger. Når kjøkkenbenkeplaten i en byleilighet er blitt vakker og slitesterk er det naturlig om en får lyst å bestille vinduskarmer av samme materiale, eller bruke stein på badet eller på hytta. Og når ditt eget hjem har blitt vakker kan du jo anbefale det fantastiske steinmaterialet for slekt og venner.

Crystal Polar White

Vi takker deg for tilliten, anbelfalingene og tilbakemeldingene – med din hjelp har våre tjenester og produkter blitt enda bedre!

I anledning markeringen av vår 10-årsdag har vi tenkt å glede våre kunder med gaver og overraskelser som presenteres gradvis gjennom hele året. For hver to-tre uker kommer det et nytt spesialtilbud, en rabatt eller en nyhet under denne bursdagspostingen. Om prisene øker eller faller er for tidlig å si, men du kan være sikker på at det er nok å glede seg over året igjennom!

Over 100 steinsorter på tilbud!

For å feire jubileet og vårt nye showroom har vi mer enn 100 populære materialer tilgjengelig til en uhørt rimelig pris!
Se materialutvalget og finn din favorittstein! Grip muligheten!

Vi har fornyet tilbudene i Tilbudshjørnet!

I Tilbudshjørnet kan du finne spesielt rimelige materialer, med 50% rabatt!
Velg en egnet stein til benkeplate på kjøkkenet eller badet, bordplate til stua eller hagen, dekkplate til kommoden på stua eller nattbordet på soverommet, til blomsterhylle eller vinduskarm eller kanskje til pynt for hagestien eller blomsterbedet!
Utvalget omfatter både polerte og slipte materialer – flere hundre steinplater i ulike størrelser av marmor, granitt, kalkstein og kvartskompositt.

Finn jubileumsmerket og vinn 10 000 kroner!

Granitops prisspill i høst, som startet 1. september, er spesielt spennende og varer i 2 måneder! I bursdagsspillet har vi gjemt et kvalitetsmerke med jubileumsdesign et sted på siden, artikkelen eller produktkortet vårt.

Hvis du finner et slikt bilde andre steder enn dette innlegget kan du sende oss kontaktinformasjonen din via kontaktskjemaet og en lenke til nettadressen der merket var. Skjulestedet for bildet endres en gang i uken på mandager (6.09, 13.09, 20.09, 27.09, 4.10, 11.10, 18.10 ja 25.10), slik at du kan delta i lotteriet OPPTIL 9 ganger. Å finne og registrere hvert jubileumsmerke øker vinnersjansene dine!

Vinneren vil bli annonsert 03.11.2021.

Det første jubileumsmerket var gjemt her: https://granitop.no/kontakt/
Det var 26 riktige svar.
Den andre uken gjemte vi merket her: https://granitop.no/granitt-marmor-eller-kvarts/
Den tredje uken var merket skjult på produktkortet: https://granitop.no/p/bianco-sardo/
Den fjerde uken var merket i nyhetene her: https://granitop.no/nye-typer-stein/
Det femte merket ble funnet her: https://granitop.no/p/blanco-catris-s-flexo/
Svaret på gjemselleket den sjette uken var: https://granitop.no/p/crystal-calacatta-silva/
Det syvende merket var her: https://granitop.no/crystal-calacatta-kvartsstein/

Jubileumsspillet er nå i full gang og vi får inn flere riktige svar for hver uke som går. Vi har bestemt oss for å premiere de ivrige merkesøkerne med en mellomtrekning.
Vinnerne av Granitops paraply er: M.G, G.B, A-L.W, J.S, L.V, B.E, S.S, S.G, A.T, A.K, R.A, M.V, S.J og R.K.

Merket i bildespillet den åttende uken var her: https://granitop.no/prisen-pa-benkeplaten/
Det niende eller siste merket ble funnet her: https://granitop.no/p/vinduskarmer/

I trekningen deltok totalt 3749 personer. Vinneren av bildespillet var Kari-Anne Strøm Tvetmarken. Gratulerer til vinneren!

-40 % inntil varelageret tømmes.