Granitops benkeplater – 10!

Granitops benkeplater – 10!

I 2021 feirer Granitop sitt 10-års-jubilieum. I hele 10 år har vi nå deltatt i mange spennende prosjekter, tusener av hjem og forretningslokaler er forskjønnet med benkeplater, vinduskarmer, salongbord, hyller, trapper, peiser og annet fra våre steinmestere.

Selv om marmor, granitt, kvarts og kalkstein er varige og motstandsdyktige materialer som ikke må byttes ofte, er det mange kunder som har brukt Granitops tjenester flere ganger. Når kjøkkenbenkeplaten i en byleilighet er blitt vakker og slitesterk er det naturlig om en får lyst å bestille vinduskarmer av samme materiale, eller bruke stein på badet eller på hytta. Og når ditt eget hjem har blitt vakker kan du jo anbefale det fantastiske steinmaterialet for slekt og venner.

Crystal Polar White

Vi takker deg for tilliten, anbelfalingene og tilbakemeldingene – med din hjelp har våre tjenester og produkter blitt enda bedre!

I anledning markeringen av vår 10-årsdag har vi tenkt å glede våre kunder med gaver og overraskelser som presenteres gradvis gjennom hele året. For hver to-tre uker kommer det et nytt spesialtilbud, en rabatt eller en nyhet under denne bursdagspostingen. Om prisene øker eller faller er for tidlig å si, men du kan være sikker på at det er nok å glede seg over året igjennom!

Granitop 10-års-quiz

Svar på et enkelt spørsmål og vinn! Alle riktige svar mottar en rabattkode for priskalkulatoren! I tillegg lodder vi ut flotte ekstrapremier blant deltakerne i kampanjen!
  • Kan materialene i sortimentet sorteres etter farge?
  • Hva står bokstaven F for i produktnavnet på blandebatterier i Blanco-serien?

* I visse tilfeller, for eksempel ved bruk av steinmaterialer med rabattert pris, kan det lønne seg mer å bruke en annen rabattmulighet. Rabattprosentene vil ikke bli summert!

Kampanjen løper fra 1.06. till 30.06.2021.

 

-40 % inntil varelageret tømmes.