Granitops benkeplater – 10!

Granitops benkeplater – 10!

I 2021 feirer Granitop sitt 10-års-jubilieum. I hele 10 år har vi nå deltatt i mange spennende prosjekter, tusener av hjem og forretningslokaler er forskjønnet med benkeplater, vinduskarmer, salongbord, hyller, trapper, peiser og annet fra våre steinmestere.

Gjennom årene har skjedd mye, vi har fått mye erfaring, utviklet nettstedet og utvidet produktsortimentet, investert i utstyr og satt opp nye produksjonsanlegg. Alt for bedre kundeservice! Jo større og mer diverse materiallageret er, desto raskere og mer effektiv kan vi jobbe.

Selv om marmor, granitt, kvarts og kalkstein er varige og motstandsdyktige materialer som ikke må byttes ofte, er det mange kunder som har brukt Granitops tjenester flere ganger. Når kjøkkenbenkeplaten i en byleilighet er blitt vakker og slitesterk er det naturlig om en får lyst å bestille vinduskarmer av samme materiale, eller bruke stein på badet eller på hytta. Og når ditt eget hjem har blitt vakker kan du jo anbefale det fantastiske steinmaterialet for slekt og venner.

Crystal Polar White

Vi takker deg for tilliten, anbelfalingene og tilbakemeldingene – med din hjelp har våre tjenester og produkter blitt enda bedre!

I anledning markeringen av vår 10-årsdag har vi tenkt å glede våre kunder med gaver og overraskelser som presenteres gradvis gjennom hele året. For hver to-tre uker kommer det et nytt spesialtilbud, en rabatt eller en nyhet under denne bursdagspostingen. Om prisene øker eller faller er for tidlig å si, men du kan være sikker på at det er nok å glede seg over året igjennom!

Finn jubileumsmerket og vinn 10 000 kroner!

Granitops prisspill i høst, som startet 1. september, er spesielt spennende og varer i 2 måneder! I bursdagsspillet har vi gjemt et kvalitetsmerke med jubileumsdesign et sted på siden, artikkelen eller produktkortet vårt.

Hvis du finner et slikt bilde andre steder enn dette innlegget kan du sende oss kontaktinformasjonen din via kontaktskjemaet og en lenke til nettadressen der merket var. Skjulestedet for bildet endres en gang i uken på mandager (6.09, 13.09, 20.09, 27.09, 4.10, 11.10, 18.10 ja 25.10), slik at du kan delta i lotteriet OPPTIL 9 ganger. Å finne og registrere hvert jubileumsmerke øker vinnersjansene dine!

Vinneren vil bli annonsert 03.11.2021.

Det første jubileumsmerket var gjemt her: https://granitop.no/kontakt/
Det var 26 riktige svar.

Den andre uken gjemte vi merket her: https://granitop.no/granitt-marmor-eller-kvarts/

Den tredje uken var merket skjult på produktkortet: https://granitop.no/p/bianco-sardo/

 

-40 % inntil varelageret tømmes.