Et vakkert hjem gleder enhver!

Et vakkert hjem gleder enhver!

Oppussing av hjem er tidkrevende og benkeplater av stein er et av de siste elementene i hjemmedesign. Til tross for dette lykkes vi ikke alltid å se dette strålende sluttresultatet som vi streber etter sammen med våre kunder – det er fortsatt noe å male et sted, flis som skal monteres på vegg eller silikon som skal legges. Og selv om benkeplater, steinplater over kjøkkenbenk, vask og blandebatteri er montert, er bildet fortsatt ikke helhetlig.

Derfor er vi spesielt glade når vi litt senere mottar en meget positivt e-mail i postkassen sammen med bilder av ferdig kjøkken eller når noen poster på vår Facebook-side. Det er virkelig godt å se bilder av et kjøkken, bad eller peis som er ideelt utført. Når vi til daglig kun er vant med å drive med stykker av stein, bekrefter bilder at sammen med våre kreative kunder har vi fått til noe vakkert og enestående.

Noen ganger har man tatt bilde av et kjøkkenhjørne fra siden av en kjøkkenøy med samme kvalitet som en profesjonell fotograf og hele glansen av benkeplaten av stein, granittens mønster og harmonien av moderne hvitevarer er med på ett bilde.


Polert benkeplate Viscount White passer godt både sammen med rustfritt stål og aluminium, for å ikke snakke om svart eller lyse farger. Moderne, men også tidløst, egenartet og komfortabelt, men ikke nødvendigvis overdrevet – slikt er et moderne nordisk kjøkken. Det generelle utrykket er rolig, kanskje til og med minimalistisk, men allikevel gjennomtenkt til minste detalj og funksjonelt.

De som bestiller benkeplater av stein har nok meget godt utviklet skjønnhetssans og vi er meget glade når vi kan tilby kvalitet som tilsvarer slike kunders krevende smak. Hvert arbeid, hver stein og bestilling er forskjellig og vi har samlet våre erfaringer nettopp med individuell tilnærming til våre kunders ønsker. Samarbeid fører til synergi, fagfolkenes profesjonalitet øker ytterligere med kundenes spesielle ønsker og slik får vi et resultat som man kan være stolt av. Et slikt kjøkken og hjem som er i samsvar med familiens behov, men samtidig også er unikt vakkert og blir beundret av venner og kjente.

Vi takker kunder av Granitop for gode ord, tillit og flotte bilder!

De beste og vakreste løsningene – benkeplater, peiser, bord og vindusbrett av granitt, marmor og kvarts er verdt å bli delt med andre!