Utvalgte materialer -50%
Les mer
Et vakkert hjem gleder enhver!

Et vakkert hjem gleder enhver!

Oppussing av hjem er tidkrevende og benkeplater av stein er et av de siste elementene i hjemmedesign. Til tross for dette lykkes vi ikke alltid å se dette strålende sluttresultatet som vi streber etter sammen med våre kunder – det er fortsatt noe å male et sted, flis som skal monteres på vegg eller silikon som skal legges. Og selv om benkeplater, steinplater over kjøkkenbenk, vask og blandebatteri er montert, er bildet fortsatt ikke helhetlig.

Derfor er vi spesielt glade når vi litt senere mottar en meget positivt e-mail i postkassen sammen med bilder av ferdig kjøkken eller når noen poster på vår Facebook-side. Det er virkelig godt å se bilder av et kjøkken, bad eller peis som er ideelt utført. Når vi til daglig kun er vant med å drive med stykker av stein, bekrefter bilder at sammen med våre kreative kunder har vi fått til noe vakkert og enestående.

Noen ganger har man tatt bilde av et kjøkkenhjørne fra siden av en kjøkkenøy med samme kvalitet som en profesjonell fotograf og hele glansen av benkeplaten av stein, granittens mønster og harmonien av moderne hvitevarer er med på ett bilde.


Polert benkeplate Viscount White passer godt både sammen med rustfritt stål og aluminium, for å ikke snakke om svart eller lyse farger. Moderne, men også tidløst, egenartet og komfortabelt, men ikke nødvendigvis overdrevet – slikt er et moderne nordisk kjøkken. Det generelle utrykket er rolig, kanskje til og med minimalistisk, men allikevel gjennomtenkt til minste detalj og funksjonelt.

De som bestiller benkeplater av stein har nok meget godt utviklet skjønnhetssans og vi er meget glade når vi kan tilby kvalitet som tilsvarer slike kunders krevende smak. Hvert arbeid, hver stein og bestilling er forskjellig og vi har samlet våre erfaringer nettopp med individuell tilnærming til våre kunders ønsker. Samarbeid fører til synergi, fagfolkenes profesjonalitet øker ytterligere med kundenes spesielle ønsker og slik får vi et resultat som man kan være stolt av. Et slikt kjøkken og hjem som er i samsvar med familiens behov, men samtidig også er unikt vakkert og blir beundret av venner og kjente.

Se materialer!

Vi takker kunder av Granitop for gode ord, tillit og flotte bilder!

De beste og vakreste løsningene – benkeplater, peiser, bord og vindusbrett av granitt, marmor og kvarts er verdt å bli delt med andre!

Valg av trapp: en avgjørelse som vil følge deg i en årrekke

En vakker peis av marmor er hjemmets hjerte

Vinduskarmer av marmor – blikkfang i ditt hjem

Utekjøkkenet: en perle i hagen for nydelige sommerdager

Dersom produktutvalget viser steinens kvadratmeterpris, hvorfor blir et lite bord på 1x1m dyrere i kalkulatoren?

Steinprisen på materialsiden må anses som orienterende, for kvadratmeterprisen er bare en del av totalprisen for benkeplater eller andre steinplater. For å få et bord på en kvadratmeter fra en helle (slab) må man gjøre minst 2, men ofte hele 4 snitt (sag – 2000-4000 mm), samtidig som andre synlige kanter kan kreve kantfinish (profil – 4000 mm). Kalkulatoren legger også til merverdiavgift og fraktkostnader i totalprisen, og disse påvirker også prisen. Samtidig kan prisen på et lite hagebord, en blomsterhylle, sokkel eller peishylle også være lavere enn i kalkulatoren – ved bruk av materialrester i tilbudskroken (-50 %) kan prisen for en liten steinplate bli svært rimelig.

Kan jeg også bestille mindre steinstykker? Baderom, vinduskarmer, bordplate osv…

Steinplater som har en sidelengde på under 600 mm har ALLTID rabattert pris hos oss. Samtidig må du ta hensyn til at også mindre steinprodukter får tillegg av skjæring og bearbeiding av kantene, samt fraktkostnader.

 

Priskalkulator