Caesarstone -20%
Les mer
Kjøkkenvasker

Kjøkkenvasker

Granitop tilbyr et bredt utvalg av Blanco kjøkkenvasker

Vi har mange ulike vasker å velge blant, noe for enhver smak. I tillegg til de gode prisene er det også enkelt å bestille vasker fra oss, du finner alt på samme sted!

Velg en stilig vask i rustfritt stål eller en steinaktig Silgranit-vask, perfekt for benkeplater i granitt. Hvis du finner en passende vask et annet sted, er det helt i orden for oss!

Installasjonsmetoder for kjøkkenvasker

Kjøkkenvasker kan monteres på fire ulike måter:

Nedfelt vask

Den enkleste og vanligste monteringsmåten, brukes oftest for laminerte- og treoverflater. Fordelene er rimelige priser og at de lett kan erstattes, ulemper er at det muligens ikke er like stilfullt og ikke så praktisk.

Planlimt vask

Med denne monteringen senkes vasken ned i benkeplaten slik at de er på samme høyde. Stilfull løsning som krever vedlikehold over tid. Det krever også at vasken er av høy kvalitet, noe som også innvirker på prisen.

Underlimt vask

Vasken limes under benkeplaten slik at tverrflaten på benkeplatesteinen er synlig i vaskens åpning. Perfekt for stein benkeplater og vedlikeholdsfritt. Gjør det mulig å bruke vannspor som leder til vasken.

Under-oppmontert vask

Vasken limes til benkeplaten nedenfra som ovenfor, men senkes bare halvveis ned i benkeplaten slik at halve tverrflaten på overflaten er synlig. Stilfull og praktisk løsning for benkeplater av stein. Gjør det mulig å bruke vannspor som leder til vasken.

Kontakt oss gjerne hvis du har flere spørsmål!

I tillegg vil du finne et bredt spekter av stilfulle blandebatterier laget av den kjente, tyske produsenten Blanco.

Når du kjøper kjøkkenvask må du være svært oppmerksom på monteringsmulighetene. Blanco-servanter som blir solgt hos Granitop har angitt om servanten er beregnet på montering fra over- eller undersiden, videre om det dreier seg om modeller som skal nedfelles i benkeplaten eller ikke.

Mange oppvaskbenker med kum finnes både som venstre- (LH) og høyrehendte (RH) modeller. Hva slags vask det gjelder angis etter hvilken kum som er størst. Det er ikke alle kjøkkenvasker som har både venstre- og høyrehendte modeller.

Ved montering av kokeplater og kjøkkenvask er det vanligste sentrisk plassering, det vil si at kjøkkenteknikken monteres midt på skapet/modulen under. Dersom det under komfyrplatene er en ovn som er bredere enn platene, er det like mye plass på begge sider. Dersom du ønsker at et annet prinsipp skal følges, meld tidlig fra om dine preferanser og pass på å se grundig på monteringstegningen du godkjenner.

Norrvange Light Grey

Nyhet – Blanco Subline 500 U Black Edition!

Se vasker!

TOP 10 for 2021

Subline 500 U (Black Edition)
Andano 700 U
Subline 700 U Level (White)
Andano 500 U
Claron 500 U
Etagon 500 U Silgranit (Alu-metallic)
Etagon 700 U Silgranit (Coffee)
Zerox 500 IF
Zerox 340/180 U
Claron 700 IF Durinox

Priskalkulator

Blanco Silgranit vasker: et blikkfang som harmonerer med bordplaten

Blanco vasker og blandebatterier – perfeksjonen finnes i detaljene

Hvordan velge kjøkkenvasken?

Gjennom Granitop kan du bestille servanter av samme materiale som benkeplaten (komposittstein), pris 22 000 kroner per meter.

Noble Athos Brown kompositt kjøkkenvask

Noble Concrete Grey kompositt kjøkkenvask