Kjøkkenvasker

Kjøkkenvasker

Granitop tilbyr et bredt utvalg av Blanco kjøkkenvasker

Vi har mange ulike vasker å velge blant, noe for enhver smak. I tillegg til de gode prisene er det også enkelt å bestille vasker fra oss, du finner alt på samme sted!

Velg en stilig vask i rustfritt stål eller en steinaktig Silgranit-vask, perfekt for benkeplater i granitt. Hvis du finner en passende vask et annet sted, er det helt i orden for oss!

Installasjonsmetoder for kjøkkenvasker

Kjøkkenvasker kan monteres på fire ulike måter:

Nedfelt vask

Den enkleste og vanligste monteringsmåten, brukes oftest for laminerte- og treoverflater. Fordelene er rimelige priser og at de lett kan erstattes, ulemper er at det muligens ikke er like stilfullt og ikke så praktisk.

Planlimt vask

Med denne monteringen senkes vasken ned i benkeplaten slik at de er på samme høyde. Stilfull løsning som krever vedlikehold over tid. Det krever også at vasken er av høy kvalitet, noe som også innvirker på prisen.

Underlimt vask

Vasken limes under benkeplaten slik at tverrflaten på benkeplatesteinen er synlig i vaskens åpning. Perfekt for stein benkeplater og vedlikeholdsfritt. Gjør det mulig å bruke vannspor som leder til vasken.

Under-oppmontert vask

Vasken limes til benkeplaten nedenfra som ovenfor, men senkes bare halvveis ned i benkeplaten slik at halve tverrflaten på overflaten er synlig. Stilfull og praktisk løsning for benkeplater av stein. Gjør det mulig å bruke vannspor som leder til vasken.

Kontakt oss gjerne hvis du har flere spørsmål!

I tillegg vil du finne et bredt spekter av stilfulle blandebatterier laget av den kjente, tyske produsenten Blanco.

Noble Athos Brown kompositt kjøkkenvask

Noble Concrete Grey kompositt kjøkkenvask