Caesarstone -20%
Les mer
Blanco Silgranit vasker: et blikkfang som harmonerer med bordplaten

Blanco Silgranit vasker: et blikkfang som harmonerer med bordplaten

Når man planlegger kjøkkenet, skal man ikke glemme vasken. Hvordan skal en god vask være? Det skal være behagelig for øyet, lett å vedlikeholde og rengjøre, og da kan det fortsette å se ut som nytt i årevis. Alle disse betingelsene oppfylles av Silgranit-vasken, som er laget av granitt.

Et større fargevalg og vakker design

Kjøkkenvasken kan også være et virkelig kunstverk. Når det gjelder det, har Silgranit-vasker ikke like – de ser bra ut, ser ut som stein ved første øyekast og kan med sitt større fargespekter gjøre det ut som et designelement. Selv om vanlige vasker i rustfritt stål utvilsomt er tidløse, kan en presset granittvask bringe spenning og farge på kjøkkenet, enten du velger vasken i en av de mest populære motefargene svart antracitt, grå i forskjellige toner, hvit eller en varm beige eller brunaktig tone.

En spesielt slående effekt oppnås ved å kombinere vasken med andre kjøkkendetaljer – for eksempel passer elegant antracit ideelt med gjenstander i moteriktig svart, som binder kjøkkenet sammen til en helhet. Blancos produktsortiment inkluderer også blandebatterier og såpepumper som passer til Silgranit-vasken.

Noble Troya kvartskompositt og Blanco Subline 700U

Lett å rengjøre og vedlikeholde

Silgranit vasker føles glatte å ta på og er enkle å rengjøre fordi de ikke tar opp skitt. Vann og klut er tilstrekkelig til å fjerne de fleste flekker, tørkede flekker kan også trenge vaskemiddel; men sammenlignet med andre vasker, er rengjøring veldig enkelt. Du trenger ikke en gang å være nervøs for en strålende hvit vask – den holder sin lyse tone i årevis og er uimottakelig for flekker, selv om du for eksempel skvetter kaffe eller rødvin i den.
Å rense en Silgranit-vask krever ikke mye krefter eller tid, og den holder seg som ny i lang tid. Vasken trenger bare en lett daglig tørking med en mikrofiberklut, og en gang i måneden må du finne litt tid til å rengjøre den grundigere. Det er så enkelt!

Det slitesterke materialet tillater ikke buler og riper

Det er uunngåelig at en vask en gang i blant blir hardt håndtert. Gryter og panner flyr inn i den, og under oppvasken kan tallerkener eller glass brekke. Der rustfritt stålvasker ofte kan få riper og bulker fra svært energisk oppvask, finner du ikke bekymring for Silgranit-vasker – dette patenterte materialet er så hardt og sterkt at det vil være ganske utfordrende å forårsake riper og bulker. Samtidig kan dette også betraktes som et minus med Silgranit – nemlig hvis du slår et sprø glass for hardt mot vasken, så vil det sannsynligvis gå i stykker, siden vasken er steinhard.

Et ekstra pluss av materialet er selvfølgelig at det ikke påvirkes av høye temperaturer, slik at du med ro kan plassere varme gryter eller annet kjøkkenutstyr på eller i vasken.

Et hygienisk og smussavvisende materiale

Generelt sett er vasken ikke det mest hygieniske stedet, da den kommer i kontakt med mye matavfall – noen ganger helles melk i vasken, neste gang blir kjøtt eller fisk renset, vaskes hendene og mye mer. Silgranit er et antibakterielt og smussavvisende materiale, noe som gjør det til et av de mest hygieniske valgene på kjøkkenet. Smuss kan ikke trenge gjennom materialet, og det er lett å rengjøre med vann eller en klut.

Silgranit tar heller ikke skade fra sure matvarer, for eksempel frukt, som kan korrodere og slite andre materialer.

Nyhet – Blanco Subline 500 U Black Edition!

Se vasker!

TOP 10 for 2021

Subline 500 U (Black Edition)
Andano 700 U
Subline 700 U Level (White)
Andano 500 U
Claron 500 U
Etagon 500 U Silgranit (Alu-metallic)
Etagon 700 U Silgranit (Coffee)
Zerox 500 IF
Zerox 340/180 U
Claron 700 IF Durinox

Priskalkulator

Blanco Silgranit-modellene er et godt valg når du vil ha en vask som passer til stein eller fargerikt kjøkkenutstyr som skiller seg ut på kjøkkenet. Silgranit vasker er ekstremt enkle å rengjøre og vedlikeholde, de slites ikke lett, så de ser fortsatt fine ut lenge. Se vasker og blandebatterier fra Blanco her og be Granitops spesialister om hjelp om nødvendig!

Bestill kjøkkenbenkeplater og få nye vinduskarmer i gave!