Caesarstone -20%
Les mer
Blanco vasker og blandebatterier – perfeksjonen finnes i detaljene

Blanco vasker og blandebatterier – perfeksjonen finnes i detaljene

Vann er viktig for hver levende organisme, og omtrent to tredjedeler av menneskekroppen består av vann. Tilsvarende er vann viktig på kjøkkenet, og dette ikke bare for bruk i mat og drikke, men også til matlaging, rengjøring av salat, frukt og grønnsaker, oppvask osv.

Det hevdes at når du ser på folks bevegelser på kjøkkenet, brukes bare 25% av tiden på matlaging og ved komfyren. Interiørarkitekter og modeller av ergonomiske miljøer har funnet ut at matelskeren faktisk bruker 60% av tiden i den såkalte våtmarken, ved vasken, de siste rundt 15% av tiden er til overs for andre gjøremål. Dermed kan man si at valg av benkeplate, vask og mikser samt planlegging av beboernes bevegelser i rommet ikke er en beslutning som man må skynde seg med. Snarere bør det være et gjennomtenkt prosjekt av kritisk betydning som kan gjøre oppholdet og arbeidet på kjøkkenet behagelig og en glede.

Komplette løsninger laget med brukervennlighet og funksjonalitet i tankene

Bevegelsestrekanten som forbinder vasken-kjøleskapet-ovnen, skal være grunnlaget for planleggingen av ethvert kjøkken. Det er stort sett ikke noen som plasserer kjøleskap og komfyr side om side; men vasken passer veldig godt nær komfyren. Når kjøleskapet står overfor vasken, eller vasken er plassert på kjøkkenøya mellom komfyren og kjøleskapet, er alt nødvendig praktisk tilgjengelig og den energikrevende faren rundt rommet unngås. Oppvaskmaskinen passer også veldig godt i nærheten av vasken – det bidrar til å redusere kostnadene for rørleggerarbeid!

Velg riktig vask!

I stor grad avhenger valget av vask av dimensjonene til kjøkkenmøblene og brukerens livsstil. Enten du trenger en liten rund vask for å skylle salat i eller et bredt system med to vasker, alle varianter er tilgjengelige i Blancos produktutvalg. Kjøkkenutstyr av høy kvalitet i rustfritt stål (inkludert med Durinox-matt overflatefinish) samt vasker laget av keramisk patentert kunstig granitt er tilgjengelige. Når du velger er monteringsmetoden også viktig. Vasker laget av steinlignende materiale (Silgranit) fås i mange forskjellige farger, og de kan monteres både på toppen av bordplaten og under den. Vil du ha en vask senket i bordplaten, festet nedenfra eller senkes nedenfra – alt er mulig!

Gjør matlagingen enkel og til en glede!

Valgfritt tilbehør som passer perfekt til vasken, gjør at kjøkkenet fungerer effektivt og praktisk. Skjærebrett og skåler spesielt tilpasset hver modell, dørslag, kokekarrister, varmebestandig plate og skinner er laget under hensyntagen til vaskens dimensjoner, materiale og utforming. Hvis du allerede i planleggingsfasen velger et avfallssorteringssystem og tilbehørsarrangør som passer inn i helheten, kan du være sikker på en vakker helhet!

På mange Blanco-vasker har silen i avløpet blitt perfeksjonert for noen år siden, slik at du kan bruke den som en bunnplugg ved å vri den. Dette såkalte InFino-dreneringssystemet er designet med tanke på renhet og pålitelighet. Den enkle og elegante designen inneholder kanskje enda mer enn du ser med første øyekast, nemlig en velprøvd teknisk løsning med så få mellomrom og hjørner som mulig, noe som bidrar til å unngå samlinger med matrester.

Gjennomtenkt produktutvikling og perfeksjonisme er også tydelig i utformingen av vasken. Dermed får du et godt eksempel på innovasjon i Etagon-serien med trinnvis kant, der settet kommer med to skinner som passer til vaskens dimensjoner. Med disse kan du lage et mellomnivå i vasken, som kan bære et fat eller for den saks skyld en skyllesil. Bare tenk på hvor mye raskere og enklere den senere rengjøringen blir når du kan skyve det hakkede materialet direkte i pannen eller sil fra skjærebrettet på toppen av vasken, og hvor mye lettere blir tilberedningen!

Blanco Etagon 500 U Silgranit

Blanco Silgranit PuraDur-vaskene bringer farge på kjøkkenet!

Brukervennlighet og kvalitet er av primær betydning når du ombygger hjem og kjøkken; men ved siden av disse må du ikke glemme skjønnheten! Flere og flere ønsker at kjøkkenet, i tillegg til å ha funksjonell planlegging og moderne teknologi, skal danne en harmonisk helhet. Akkurat som veske og sko må passe sammen, gjelder dette også steinbord, vask og blandebatteri, som ikke nødvendigvis trenger å være laget av rustfritt stål. For Blanco-produkter er det enkelt å oppfylle disse kravene, desto mer fordi det garanterer at helheten av vask, blandebatteri, såpepumpe og tilbehør vil vare i flere år – så lenge steinbordet forblir vakkert.

Det patenterte materialet Silgranit PuraDur er:

  • hygienisk og lett å rengjøre,
  • slag- og ripebestandig,
  • syre- og varmebestandig,
  • egnet for kontakt med mat,
  • med ikke-blekende farge og en behagelig steinlignende overflate.

Blanco Silgranit PuraDur vasker er tilgjengelige i forskjellige nyanser, og serien inkluderer også keramiske Ceramic PuraPlus-vaske. Blant de moderne fargene er betonggrå og matt svart lagt til, fra det forrige Silgranit-fargespekteret vil du fremdeles finne antracitt, kaffebrun, steingrå, trøffel, muskat, alumetallic, jasmin, perlegrå og hvit. Selv om champagnefargen foreløpig ikke produseres, er det sannsynlig at visse modeller eller størrelser på vasker fortsatt vil være tilgjengelige i denne tonen.

Smaken endres og de samme fargene er ikke moderne hele tiden. Dermed er lageret også større og leveringstiden kortere for populære produkter enn for mindre ofte solgte vasker. Hvis du vil være sikker på at ferdigstillelsen av kjøkkenet ikke blir forsinket ved å vente på vasken, kan du sjekke tilgjengeligheten til ønsket modell med salgsavdelingens hjelpsomme personale!

Nyhet – Blanco Subline 500 U Black Edition!

Se vasker!

TOP 10 for 2021

Subline 500 U (Black Edition)
Andano 700 U
Subline 700 U Level (White)
Andano 500 U
Claron 500 U
Etagon 500 U Silgranit (Alu-metallic)
Etagon 700 U Silgranit (Coffee)
Zerox 500 IF
Zerox 340/180 U
Claron 700 IF Durinox

Priskalkulator