Caesarstone -20%
Les mer
Å friske opp kjøkkenet ditt er å investere i din egen lykke!

Å friske opp kjøkkenet ditt er å investere i din egen lykke!

I dag designerkjøkkenet betyr gode og kvalitet materialer. De er opprettet med tanke på plassen der de må fungere og alltid huske behovene til familien ved å bruke den. Å velge den ideelle kombinasjonen av dørhåndtak, skuffeskinner, frontpaneler osv. kan ta timer og tusenvis av kroner, men etter noen år kan det virke som alt ikke er så perfekt som det føltes i begynnelsen, eller det er rett og slett tid til en liten oppgradering . Det er ikke nødvendig å ta på seg et fullstendig renoveringsprosjekt eller begynne å lete etter nye kjøkkenmøbler – ofte er det nok å bytte benkeplaten til en ny og unik følelse!

Viscount White kjøkken før og etter

Hver benkeplate har sine fordeler og ulemper, og noen ganger kan du ikke innse dem før du faktisk bruker kjøkkenet. Så det kan vise seg at benkeplaten av rustfritt stål, laminat eller tre som syntes å være et godt alternativ i begynnelsen, har mistet sin opprinnelige glød og utseende. Det betyr ikke alltid at nå er det på tide for et dyrt kjøkkenoppussing.

Kanskje du ikke ble presentert med alle mulighetene når du tok de første valgene, kanskje du har oppdaget at væsker spilt på benkeplaten har skadet tre- eller laminatflaten eller moderne utseendet på rustfritt stål har dull på grunn av alle mikroskremene på overflaten. Men hvis skap og kjøkkenutstyr fortsatt er i perfekt stand, kan det bare være rimelig å tenke på å få en ny benkeplate!

Steel Grey utekjøkken

En liten ombygging av veggene og en ny benkeplate kan helt endre utseendet på kjøkkenet. Ta en titt på disse bildene for å se hvordan en benkeplate har virket mirakler, og kjøkkenet er igjen et kjent samlingssted for familie og venner.

Se materialer!

Det beste alternativet for å friske opp kjøkkenet er selvfølgelig en benkeplate av stein. Du trenger ikke å bekymre deg for væsker som sveller opp skjøtene som kan skje med laminatbenkeplaten, og det er ikke slik slitasje som du kan forvente av et trealternativ. I tillegg er det så mange alternativer blant forskjellige steinmaterialer, slik at alle finner noe til deres smak – være det granitt, marmor, stein eller kalkstein.

Noble Olympos Mist kjøkken før og etter

Kvartssteinsbordet er det mest hygieniske

Rent hjem med lite slit!

Vedlikehold av benkeplater

Priskalkulator
Noble Concrete Grey