Stein benkeplater til kjøkken og badGranitop

Ofte stilte spørsmål

Hjelper dere også privatpersoner?

Ja, faktum er at hovedfokuset vårt ligger på privatpersoner. Siden alle mellomledd har sine avgifter så har vi den fordelen at vi kan tilby gode og lave priser uten de der ekstra avgiftene.

Hvordan får jeg et tilbud for mitt kjøkken?

Sluttprisen på benkeplate og innstallering regnes ut via vår egen priskalkulator. Etter å ha bestemt seg for hvilken steinoverflate og hvilke mål du ønsker så kan du også bestille med en gang. Hvis du ønsker så kan du også sende oss kjøkkenløsningen din med mål så kan vi hjelpe deg å legge frem et tilbud som er skreddersydd for nettopp ditt kjøkken.

Hvordan bestiller jeg?

Etter at du har bestilt via vår priskalkulator så vil en måler kontakte deg og bestille en tid for måling, konsultasjon, presentasjon av prøver og for å formalisere sluttbestillingen.

Er prisen jeg kommer frem til i kalkulatorn den ferdige prisen?

Etter å ha målt så vil sluttprisen regnes ut med den samme kalkulatoren. Den prisen vil være ferdig og vil ikke inkludere noen ekstra avgifter på noen som helst måte.

Hvordan og når må jeg betale?

30 % av summen betales i forkant og 70 % etter at det har blitt ferdig innstallert.

Hvilket serviceområde dekker dere og hvor fort vil dere ta dere av bestillingen min?

Vårt serviceområde finner du under priskalkulatorn. Måling skjer omtrent en uke etter at du har bestilt, og installasjon innen to uker fra det at vi har målt.

Hvor kan jeg se på faktiske vareprøver?

Våre målere har prøver med seg. Du kan velge en stein fra bildegalleriet på hjemmesiden vår  og via bildene du finner under priskalkulatorn.

Hvilke slags forberedelser bør jeg gjøre før måleren kommer?

Kjøkkenskap må være helt ferdige med rør og alt hva det innebærer. Hvis du ikke ønsker å bestille en vask fra oss så bør du ha det øyeblikket måleren ankommer. Det samme gjelder blanderen og komfyrtoppen og andre enheter som krever ekstra åpninger.

Installerer dere også vasker og komfyrtopper?

Ja, vi installerer vasker og komfyrtopper, men vi utfører ingen rørlegging eller elektriske prosedyrer.

Er marmor bra som en kjøkkenoverflate?

Hvis du ønsker det så kan vi tilby marmorbenkeplater, men siden marmor er så pass følsomt mot mekaniske skader og de substansene som ofte brukes på kjøkken (kaffe, te, olje, frukt, rødvin osv) så anbefaler vi ikke å bruke det på kjøkkenet. Marmor passer bedre for bad eller som vinduskarmer. Marmor må behandles regelmessig med tettingsmiddel.

 

Kontakt oss gjerne hvis du har fler spørsmål!