Caesarstone -20%
Les mer
Utvalget av kvartskompositt ble større!

Utvalget av kvartskompositt ble større!

I begynnelsen av året fikk Granitops sortiment av kvartskomposittsteiner – ved siden av eksisterende merker som Technistone, Silestone, Quartzforms med flere – også tilskudd av materialer fra Caesarstone.

I likhet med Silestone, Technistone, Quartzforms og mange andre bruker også Caesarstone såkalt Breton-teknologi, patentert på 1970-tallet av Marcello Toncelli. Ved hjelp av vibrokompresjonsvakuumteknologi blandes fyllmaterialene (kvarts/sand) med en polymerblanding (vanligvis polyesterharpiks), luften fjernes for å skape et vakuum, det formede produktet vibreres, presses og varmebehandles helt til en ikke-porøs og slitesterk plate med stabile egenskaper er oppnådd.

%

Introduksjonspriser for Caesarstone!
Kun til slutten av mai er det 20 % rabatt på alle Caesarstone benkeplater i kvarts. Tilbudet gjelder på hele bestillingen.

Caesarstone fra 1987 er en av verdens største og eldste produsenter av kunststein. Ceasarstones sortiment er delt inn kolleksjoner:

  • Supernatural Designs er inspirert av naturen og kombinerer mønstre og farger fra verdens vakreste natursteiner.
  • Metropolitan Collections kvartskompositt har som oppgave å fange det strenge og enkle i industrielt design og markere en renessanse for betonggrått moderne interiør og robust industriell arkitektur.
  • Produktserien Classico omfatter et utvalg av kvartskompositt for den som verdsetter et roligere og mer ensartet mønster, klassiske farger og tradisjonell stil.

Moorland Fog er en stein fra Supernatural-kolleksjonen, med et tett mønster av mørkebrune og grå marmorlignende årer som bukter seg mot en kremaktig lys bakgrunn.

Bianco Drift er en marmorinspirert stein fra Supernatural-kolleksjonen, der den lysegrå bakgrunnen prydes av mørke og lyse grå og også beige og hvite flekker og årer.

Clamshell (P/H – tilgjengelig i både polert og finslipt overflatebehandling) er en kvartskomposittstein fra Classico-serien, der den lysegrå og beskjedne kalksteinslignende bakgrunnen prydes av et mønster dannet av lysere og mørkere flekker.

Alpine Mist er en kvartskomposittstein fra Supernatural-kolleksjonen, der den kjølige tåkegrå bakgrunnen suppleres av et mønster av skarpe og delikate lysere linjer og litt mørkere beige flekker.

London Grey er en lett kvartskompositt fra Supernatural-serien med et marmorlignende mønster.

Piatra Grey er en kvartsstein fra Supernatural-kolleksjonen, med design inspirert av berget i den mørkegrå Piatra-fjellkjeden, supplert med subtile lysere linjer sammenvevd i et marmorlignende mønster.

Frosty Carrina er en lys kvarts, også en del av Supernatural-produktlinjen, der den elfenbeinsfargede bakgrunnen prydes av marmorlignende årer.

Pure White er en stein fra Classico-kolleksjonen, det letteste materialet i Caesarstone-sortimentet. Bruken av ren hvit stein trekker ikke for mye oppmerksomhet til benkeplaten, gir et friskt inntrykk og gir følelsen av et større rom.

Black (Burnt Cordite) er en mørk og solid kvartskomposittstein med finkornet struktur. Er du ute etter en svart overflate som er enkel og luksuriøs på samme tid, er dette materialet veldig godt egnet!

Organic White er en hvit kvartskomposittstein fra Classico-kolleksjonen, bare litt mørkere og mer kornete enn Pure White. De subtilt blandede fargelagene og undertoner gir steinen et elegant og silkeaktig preg.

Nougat er en lys kvartskompositt som bare ser hvit ut på lang avstand. Denne steinen fra Classico-kolleksjonen får et lerretslignende utseende av de nøytralt fargede mineralsponene og den finkornete strukturen.

Snow er en kvartsstein fra Classico-kolleksjonen som er hvit som nyfallen snø. Det upretensiøse utseendet egner seg godt både til kjøkkenbenkeplater og for eksempel til bruk i offentlige rom.

Oyster er en lys grå, askefarget kvartsstein fra Classico-kolleksjonen, som får sitt særpreg av kvartsfragmenter i litt mørkere toner.

Raven er en røykgrå kvartskompositt fra Classico-serien med en lett flekkete overflate, som gir en noe dramatisk effekt når det utsettes for lys.

Shitake er en beigegrå kvartskompositt med kalksteinslignende mønster. Materialet, inspirert av regnfullt klima og natur, bidrar til å skape en balanserende og beroligende atmosfære med varme og hygge til alle rom.

Vanilla Noir er en mørk marmorlignende kvarts fra Supernatural-kolleksjonen, med et mønster av vaniljekrem-fargede marmorårer som går gjennom en luksuriøs ibenholt-farget bakgrunn, noe som gir materialet et dristig og personlig utseende.

Symphony Grey er en kvarts fra Supernatural-kolleksjonen, med diagonale sølvstriper vekslende med mørkere flekker og flekker på en teksturert grå og natursteinslignende bakgrunn.

White Attica er en kunststein fra Supernatural-serien inspirert av naturlig marmor, en kombinasjon av fine mørke og lysegrå årer som bukter seg på en plettfri perlehvit bakgrunn.

Turbine Grey er en kvartskomposittstein der grå hvirvler i steinen veksler med lysere og mørkere årer og flekker. Materialet i Supernatural-kolleksjonen imiterer bevegelsen og strukturen i steinmassivene som vi finner i naturlig granitt.

Woodlands er en Supernatural-serie kvarts som minner om mørk marmor, med lyse, fine linjer som danser på en sjokoladefarget bakgrunn.

Dreamy Carrara (H-honed) er en polert kvartsstein fra Supernatural-kolleksjonen inspirert av den berømte Carrara-marmoren. Fine blåaktige og lysegrå linjer som bukter seg med skiftende intensitet på en silkehvit bakgrunn symboliserer bevegelse og fungerer liksom et øyeblikk foreviget i et mønster.

Statuario Nuvo er også en kvartskompositt som minner om hvit marmor, der den kremaktige lyse bakgrunnen kompletteres av mørkegrå og myke brune årer karakteristiske for klassisk marmor. Sammenlignet med andre marmormønstrede kvartssteiner i Supernatural-kolleksjonen er mønsteret større.

Cloudburst Concrete (Rough) er en lysegrå, nesten hvit kvartskompositt fra Metropolitan-kolleksjonen. Den teksturerte Rough-finishen ligner med sin grove struktur børstet (B-brushed) stein eller en pusset vegg.

Rugged Concrete (Rough) er en mørkegrå våtpusslignende kvartsstein supplert med lysere flekker. Det industrielle utseendet i Metropolitan-kolleksjonen kompletteres av den spesielle Rough finishen, med en ru overflate som ligner børstet (B-brushed) stein.

Airy Concrete (Rough) er en lys grå, tørr sementfarget kvarts i Metropolitan-serien som på avstand minner om en robust glattpusset betongoverflate. Effekten suppleres av Rough finish, grov og kornete, som børstet (B-brushed) stein.

Excava (Rough) er en beige grå kvarts fra Metropolitan-kolleksjonen med et intenst mønster. Kobberfargede, rustrøde og oksiderte linjer veksler med lyse områder og flekker og gir steinen et effektfullt og iøynefallende utseende. Det røffe og samtidig moderne helhetsinntrykket kompletteres av Rough finish.

Oxidian (Rough) er en brungrå kvarts fra den industridesignpregede Metropolitan-kolleksjonen, med en dramatisk rustlignende effekt som dekker den blekkaktige mørke bakgrunnen.

Adamina (Rough) er en kvarts med enkel finish fra Supernaturals-kolleksjonen og ligner gyllengul sandstein eller vindtært sandstein.

Black Tempal (Rough) er en kvartsstein med mørkegrå bakgrunn, preget av lyse striper liksom kalkavleiringer som flyter over den forkullede overflaten, som forsteinede minerallag i bergrunnen. I fargespillet i kvartskompositt fra Metropolitan-serien møter nattehimmelen det bølgende vannet.

Empira White er en annen natursteinsinspirert kvartskompositt, med design basert på en tolking av den berømte hvite marmoren med sin perlehvite bakgrunn og sitt karakteristiske åremønster.

Empira Black er en mørk marmorlignende kvartsstein som gjør ethvert rom luksuriøst, alt fra hjemmekjøkken eller bad til lobbyer og bankettsaler på moderne hoteller og kontorer.

NYE:

Calacatta Nuvo bærer i seg skjønnheten i den klassiske Calacatta-marmoren. Brede og elegante grå løkker på en ren hvit bakgrunn vekker oppmerksomhet og gir interiøret et unikt vakkert utseende.

Taj Royale er kvartskompositt med en mild beige nyanse som minner om kalkstein. Med kaffe og melk som bakgrunnsfarge møtes varme og naturlige toner – brunlige løkker og linjer og lyse beige og hvite prikker og flekker.

Riverlet er en kvartskomposittstein fra Classico-kolleksjonen, med delikate finkornede ravflekker som gjør den hvite mykere og varmere, og gir den en gyllen hvitaktig-beige nyanse.

Wyndigo er en lys grå beige (greige) kvartsstein fra Classico-kolleksjonen som imiterer naturens farger. Mønsteret til dette materialet er veldig finkornet og skjørt, som sjøskum som møter strandsteiner polert av vind og sand.

Darcrest er en kvartssteinen i Supernatural-samlingen – den mystisk fortryllende mørke bakgrunnen beriket av bittesmå flekker og sedimenter, som sammen med det organiske okerbrune og jordgrønne sløret gir et inntrykk av erosjon på en steinete åsside.

 

Se på Granitops steinsoritement, bli kjent med fordeler og ulemper med vår nesten vedlikeholdsfrie kvartskompositt og keramikk, og finn ut hva det vil koste å få en benkeplate som passer i ditt hjem!

Se materialer!

Introduksjonspriser for Caesarstone!

Kun til slutten av mai er det 20 % rabatt på alle Caesarstone benkeplater i kvarts. Tilbudet gjelder på hele bestillingen.

  • Tilbudet (-20% på hele bestillingen) gjelder for bestilling av Caesarstone benkeplater som leveres i perioden 01.04.2024 – 31.05.2024 og/eller som er betalt i henhold til forfallsdato angitt på ordren.
  • Tilbudet gjelder kun for kjøkkenbenker som inkluderer oppmåling og installasjon.
  • Tilbudet kan ikke byttes i penger eller andre rabatter.
  • Tilbudet gjelder for både fysiske og juridiske personer.
  • Granitop forbeholder seg retten til å endre disse vilkårene og stanse eller endre kampanjen innenfor lovens rammer, og vil da gi kunder relevant informasjon på hjemmesiden vår.

 

Komposittstein

Nye typer stein

Hva slags farge og mønster bør man velge på benkeplaten?