Utvalgte materialer -50%
Les mer
Spesialtilbud i juletiden: -10% på hele ordren og gratis oppmåling!

Spesialtilbud i juletiden: -10% på hele ordren og gratis oppmåling!

Slutten av året er den magiske tiden da vi festpynter hjemmene og forbereder oss på høytdsstunder med venner og familie. I år kan du gi ditt hjem en helt spesiell glans ved å bestille en ny og varig steinbenkeplate fra Granitop!

For dette årsskiftet har vi kommet opp med et fantastisk tilbud som gjelder for alle materialer i Granitops brede produktspekter.

Noble Areti Bianco

Kun fram til 31. desember kan du få 10% rabatt på hele ordren for din benkeplate – uansett om du velger naturlig granitt, kalkstein, marmor eller kanskje en kvartskompositt– eller keramikkplate med spennende mønstre.

Se materialer!

 

Ettersom rabatten gjelder hele ordren er dette en storartet mulighet for å kombinere benkeplaten med Blanco vask, blandebatteri og såpepumpe – og selvsagt får du også 10% rabatt på bearbeiding, montering og transport av din benkeplate. På toppen av det hele kommer bestillinger foretatt 1. til 31. desember med helt gratis oppmåling av kjøkkenet!

Gå ikke glipp av denne muligheten – finn deg en benkeplate i vårt brede produktsortiment som svarer til dine forventninger og sitter som støpt i ditt hjem! En steinbenkeplate er en storartet gave som du vil ha glede av i mange år framover.

Trykk her for å se alle benkeplater.

  • Tilbudet (-10% på hele ordren og gratis oppmåling) gjelder bare for bestillinger som er foretatt i perioden 1.12.2023 – 31.12.2023 og som er betalt innen betalingsfristen angitt i ordren.
  • Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabatter.
  • Tilbudet kan ikke veksles inn i penger eller andre rabatter.
  • Tilbudet gjelder både for fysiske og juridiske personer.
  • Granitop forbeholder seg retten til å endre vilkårene og stanse eller endre kampanjen innen lovens rammer ved å informere kunden om dette på hjemmesiden.
Starlight Black

Populære materialer

Se på Granitops steinsoritement, bli kjent med fordeler og ulemper med vår nesten vedlikeholdsfrie kvartskompositt og keramikk, og finn ut hva det vil koste å få en benkeplate som passer i ditt hjem!
Når ditt drømmekjøkken er ferdig og du vil fortelle din historie, ta kontakt eller legg inn en anmeldelse og fotografier på vår Facebook- eller Google-konto.

Priskalkulator
Noble Carrara