Utvalgte materialer -50%
Les mer
Et kvalitetsbaderom skapt for å vare

Et kvalitetsbaderom skapt for å vare

Mens mange er glade i å fornye oppholdsrommene og ofte frisker opp med valg av nye veggfarger, tapeter og andre interiørdesignelementer og møbler, er badet et rom som ingen lengter etter å pusse opp. Årsaken er enkel – renovering av baderom har en tendens til å være både kostbart, tungvint og veldig støvete arbeid som også forstyrrer beboernes liv. Derfor er det viktig å pusse opp badet med kvalitetsmaterialer som ikke må byttes ut med det første. I baderommet har  kortlevde trender ingenting å gjøre – snarere burde en foretrekke det tidløst klassiske, som bevarer sin verdi og som folk ikke går lei av.

På badet bør en foretrekke slitesterke materialer

Badet er det fuktigste stedet i huset, og dette gir andre krav både til møbler, gulv og vegger enn i andre rom. Mens et skap av spon eller tre varer i mange år på stua vil tre- eller laminatmøbler ha betydelig kortere levetid på baderommet. Mens vegger og gulv i våtrom helst belegges med keramiske fliser, vil marmor, granitt eller kvartskompositt være et godt valg for benkoverflater, og de er også kjent som vannbestandige materialer. Steinoverflater er også svært enkle å rengjøre og pleie slik at baderommet alltid ser vakkert ut.

POPULARITETSRANGERING AV STEINSORTER

Jura Grey
Bianco Carrara C
Mystery White
Noble Ivory White
Noble Concrete Grey
Nero Assoluto
Noble Carrara
Noble Supreme White
Steel Grey
Viscount White

Noble Carrara kvartskompositt

Klassiske løsninger med en liten vri

Ettersom badet ikke er et sted vi vil anbefale å pusse opp for ofte, brukes det mest lyse og hvite toner, som er et svært trygt valg for baderom. Mange har ved utformingen av hjemmet likevel en tendens til å ønske seg noe mer spesielt og enestående. For disse anbefaler interiørdesignere å bringe inn en spennende fargetone eller fliser med ikke-standard form.
Stadig mer populære blir rombiske og mangekantede fliser som gir avveksling fra de vanlige firkantete flisene. Heller ikke mosaikkfliser er glemt, og for å balansere disse er store, naturlige steinoverflater nyttige. Benkene og området rundt kraner og badekar er en mulighet for å bringe mer farge og flere mønstre inn på badet. Både granitt, marmor og kvartskompositt byr på et bredt utvalg av ulike fargetoner og mønstre, som ideelt kompletterer de klassisk lyse veggene og mørke gulvene i våtrom.

Se materialer!
Absolute White komposittstein
Noble Olympos Mist komposittstein

La badet heller være nakent og minimalistisk

Selv om en mengde nødvendige ting har en tendens til å samle seg på badet, anbefaler interiørdesignerne likevel å holde en minimalistisk linje. Derfor passer det veldig godt med et stort, massivt skap der alle nødvendig ting kan få plass. Selvsagt kan det også være nok hyller under vasken eller på veggen til å unngå å overlesse steinbenkeplatene med flasker, krukker og andre ting.
Et godt valg på badet er å sette flettede kurver i hyllene som lar deg sortere nødvendighetene så du raskt finner dem, men uten at baderomstilbehøret skjærer i øynene.

Badet blir ikke pusset opp særlig ofte, derfor bør en velge så slitesterke og tidløst designede materialer som mulig, så rommet så lenge som mulig kan se nytt og friskt ut. Når du investerer i et ombyggingsprosjekt hjemme ønsker du å forsikre deg om at resultatet ikke bare blir slik at du liker det selv, men også gir hjemmet en merverdi og sparer deg for penger. Ideelle materialer for dette er marmor, granitt og kvartskompositt, som har flere tiårs forventet levealder og er enkle å vedlikeholde. Undersøk mulighetene og regn ut hva den ønskede steinplaten vil koste!

Planlegging av vaskerom

Komfortabelt og trendy bad

Bestilling fra Granitop – raskt og komfortabelt!

Bianco Carrara C marmor
Nero Assoluto granitt
Noble Supreme White kompositt
Crystal Calacatta Silva

Colonial White

Priskalkulator