Utvalgte materialer -50%
Les mer
Blanco kjøkkenvask-kampanje

Blanco kjøkkenvask-kampanje

Blanco kjøkkenvasker med 30% avslag når du bestiller en ny benkeplate fra oss!

Bestill en benkeplate fra Granitop for minimum 15 000 kroner og få en høykvalitets kjøkkenvask fra Blanco med 30% avslag. Tilbudet er gyldig fra 01.08.2023 til 30.09.2023. Rabatten gjelder alle Blanco kjøkkenvasker i Granitops hovedkolleksjon.

Komplimenter din nye benkeplate i stein med en slitesterk kjøkkenvask av høy kvalitet. Granitop tilbyr et bredt utvalg kjøkkenvasker fra det anerkjente tyske merket Blanco. Vi tilbyr kjøkkenvasker både i rustfritt stål, samt de iøynefallende Silgranit-vaskene, som er tilgjengelig i et stort utvalg farger og som er ekstremt enkle å vedlikeholde.

Blanco Etagon 500-U

Hvorfor bestille en benkeplate i stein fra Granitop?

·      Personlig service – våre benkeplater lages på bestilling etter kundens ønsker og behov. Vi gir råd, guider og forklarer for å skape den perfekte benkeplaten for hver enkelt kunde – enten kjøkkenet er lite eller stort.
·      Topp kvalitet – alle benkeplater fra Granitop produseres i våre egne produksjonslokaler. På denne måten kan vi kontrollere hvert steg i produksjonsprosessen, og sørge for uslåelig kvalitet på hver enkelt benkeplate.
·      Et bredt utvalg produkter – Granitop tilbyr et bredt utvalg naturlig og kunstig stein fra de beste produsentene i verden. Vårt utvalg er basert på vår lange erfaring, og våre kunder tilbys kun materialer som tilfredsstiller våre strenge kvalitetskrav.
·      Full service – vi er tilgjengelige for deg fra første konsultasjon helt frem til den endelige installasjonen, og alt arbeid utføres av våre erfarne spesialister. Du trenger ikke bekymre deg for transport av benkeplaten eller at målene skal være korrekte, alt dette tar vi oss av.
·      Vi har full tillit til kvaliteten på våre produkter, og nettopp derfor tilbyr vi 5 års garanti på alle våre benkeplater.

Blanco Subline 700 U

Kampanjevilkår

 • Tilbudet (30% avslag på standardprisen på kjøkkenvasken) gjelder for alle Blanco kjøkkenvasker inkludert i Granitops hovedkolleksjon. Se kampanjeproduktene her.
 • Tilbudet gjelder for bestillinger på minst 15 000,- ikke inkl. MVA.
 • Beløpet på bestillingen inkluderer alle produktene (inkludert benkeplater, kjøkkenvasker, blandebatterier, såpedispensere) og tjenester (inkludert oppmåling, behandling av benkeplate, transport og installasjon) som tilbys av Granitop og som er relatert til bestillingen av den aktuelle benkeplaten.
 • Bestillingssummen skal anses å være beløpet som skal betales, minus eventuell rabatt på kjøkkenvask (-30% av standardprisen på vasken).
 • Tilbudet kan kun brukes én gang per bestilling.
 • Tilbudet gjelder for én vask per bestilling, men for hver ekstra sum tilsvarende 15 000,- vil du kunne få en ny kjøkkenvask til rabattert pris. Eksempel: en bestilling på 40 000,- gir deg mulighet til å bestille to kjøkkenvasker til rabattert pris.
 • Tilbudet gjelder kun for kjøkkenbenker som inkluderer installasjon og oppmåling.
 • Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabatter.
 • Tilbudet kan ikke byttes mot kontanter eller andre rabatter.
 • Tilbudet gjelder både for privatpersoner og bedrifter.
 • Tilbudet gjelder for bestillinger som registreres i perioden fra 01.08.2023 til 30.09.2023, og som er betalt innen 30.09.2023 eller innen forfallsdato for den aktuelle bestillingen.
 • Granitop forbeholder seg retten til å endre disse vilkårene og til å avbryte eller endre kampanjen, i den grad loven tillater det, ved å informere kundene gjennom informasjon som publiseres på nettsiden.

Blanco Silgranit vasker: et blikkfang som harmonerer med bordplaten

Blanco vasker og blandebatterier – perfeksjonen finnes i detaljene

Hvordan velge kjøkkenvasken?