Caesarstone -20%
Les mer
De beste valgene skjer i samarbeid mellom produsent og kunde!

De beste valgene skjer i samarbeid mellom produsent og kunde!

Etter Nordens største byggemesse er teamet til Granitop fylt med ny energi og entusiasme. Deltakelse på messer er nyttig av flere grunner og begge parter, både kunden og produsenten av benkeplater, vinner på det. Personlig kontakt, kommunikasjon og det å finne en løsning som passer til kunden, får øynene til en steinprodusent til å skinne. Det finnes jo ingenting bedre enn at kunden kan bli kjent med prøver av granitt, marmor eller kvarts, finne en passende løsning for hjemmet sitt under rådføring og rose kvaliteten også til sine venner. Det er bedre enn hvilken som helst reklame publisert i en blogg eller avis.

Trender-trender-trender!

Endringer skjer også innen benkeplater, interiørarkitektur, steinbehandling og kjøkkenmøbler som på andre områder. Favorittmaterialer blir skiftet ut, gruvene tilbyr nye og interessante stein, modellutvalg av vasker og blandebatterier blir komplettert. Siden konkurransen er tett, ønsker alle å tilby det beste og fineste utvalget som passer og faller i smak selv til den mest kravstore kunden. Slik prøver vi å stille ut nye produkter og vise ferdigheter som steinmestere i Granitop er så berømte for. Et av nye produkter i år er utvalg av vasker og blandebatterier fra Nivito som overrasker med sin stilrenhet og modige farger. Et matt svart blandebatteri med gylne detaljer, et bronse- eller kobberfarget blandebatteri er selvsagt et passende blikkfang i ethvert kjøkken og gir en benkeplate av stein et løft og et luksuriøst uttrykk. De som foretrekker en mer beskjeden stil kan finne sin favoritt i utvalget av rustfrie vasker og blandebatterier, som alltid er et sikkert valg med sin metallisk enkle og klassisk design.

Se vasker!

Å se er å tro

Selv om deltakelse på messer er vår favorittmåte å kommunisere med kunder på ansikt til ansikt, vise interessante løsninger og drøfte produkter, har jo alle ikke tid til å besøke messer. Før bestilling av produkt anbefaler vi deg å komme innom Granitops brutikkutstilling eller besøke en av våre forhandlere eller interiørarkitekter siden benkeplaten av stein vil forskjønne ditt kjøkken eller bad i massevis av år og man bør ikke overlate valg av dette til tilfeldigheter. Men dersom du foretrekker å prøve hjemme hvilken stein vil passe best med resten av rommet, kan du også bestille steinprøver hjem og bestemme med hele familien hva som er det beste valget for dine behov og din smak.

Classic Calacatta (Bilde: Trädesign i Tranås)

Vi gjør det enkelt å velge og bestille!

På Granitops hjemmeside er det lett å se vårt produktutvalg – vi har ingen støyende overflødigheter der. Du kan velge mellom benkeplater av granitt, marmor, kalkstein og kvarts i naturlige farger som passer både i et moderne interiør og for eksempel i et gårdshus på landet. Stein med lysere overflate gjør kjøkkenet renere og mer åpent, blank svart polert overflate tilføyer tidløs eleganse, og for kunder som foretrekker mer spesielle farger finner man helt sikkert noe i utvalget av kunststein eller hvorfor ikke for eksempel velge edel smaragdgrønn marmor Verde Guatemala?

Når du velger benkeplate lønner det seg å samtidig også velge en passende vask. Den kan være enten klassisk grå og metallisk, av rustfritt stål eller Silgranit som har overflate av granittblanding. Når du føyer til et blandebatteri, får du noe særpreget som gjør det spesielle hjertet av hjemmet ditt, kjøkkenet, enda mer passende for familien.

Vårt motto – kunden er Sjef

Når vi i samarbeid med kunden har valgt ut passende materiale, farge for benkeplate, samt nødvendige tilleggsprodukter, kommer vi raskt og måler opp din benkeplate og da kan man om nødvendig endre eller komplettere bestillingen. Ofte oppstår de beste ideene når man snakker sammen. Vi har montert hundrevis av benkeplater og vi kan gi deg gode råd om hva som passer best sammen. Når alt er avtalt, oppmålt, ferdig diskutert og bestillingen er i produksjon, er benkeplaten montert senest i løpet av to uker og klar til å tjene deg i mange år.

Se materialer!

Med benkeplate av stein kan du være sikker at stilig klassisk design ikke går av mote, men dersom du trenger oppfrisking, hvorfor ikke bytte ut blandebatteri eller vask til et modigere valg? Da er alt som nytt igjen!  

Prøv vår priskalkulator dersom du ønsker en bedre oversikt over hvor mye ditt drømmekjøkken kan koste. Her kan du selv før bestilling raskt beregne hvilket materiale er best innenfor budsjettet.

 

Tips for å lage et kjøkken som kan dekke dine behov i flere år

En steinbenkeplate som varer i tiår

Benkeplater av stein – flere løsninger enn du tror!

Priskalkulator