Utvalgte materialer -50%
Les mer
Vår helt nye hjemmeside ble ferdig!

Vår helt nye hjemmeside ble ferdig!

Teknologien er i dag i rask utvikling, og sammen med den stiger også folks forventninger. Naturligvis ønsker Granitops kunder at vår hjemmeside er like vakker og feilfri som benkeplatene, vinduskarmene, peisene og alt det andre vi lager av granitt, marmor eller kvartsstein.

Sosiale medier spiller en stadig større rolle, mobiler og smartenheter har fått stadig bedre skjermer, og et bilde sier som kjent mer enn tusen ord. Derfor har den nye siden et mye bedre bildegalleri, og selvsagt finner du et utvalg av Granitops utførte arbeid på vår Instagram-konto og Facebook-side.

benkeplate

Hjemmet er viktig for alle, det må være både komfortabelt og vakkert, og noen ganger er det ikke mye som skal til for å gi inspirasjon. Noen ganger er det nok at du ser et foto med interessant eller egenartig løsning, og dermed får en idé om hva slags kjøkken du ønsker deg. Andre ganger kreves det lengre og grundigere planlegging – da er det godt å finne råd i en mer eller mindre saklig form. Ofte er kjøkkenet eller badet alt på plass til minste detalj og det eneste man vil vite er hvor mye drømmehjemmet kan komme til å koste …

På den nye siden har vi prøvd å ta høyde for kunders ulike forventninger. Selvsagt er materialvalget aldri endelig, kalkulatoren har ikke ubegrenset detaljerte valg og kunnskapsbagasjen som Granitops spesialister gjennom årene har samlet er for omfattende til å kunne beskrives med noen bloggartikler. Ofte er våre kunder også interiørdesignere og arkitekter som vi i samarbeid med har kunnet skape spesialløsninger vi først ikke regnet som mulig.

marmor benkeplate av Bianco Carrara
Bianco Carrara C marmor

Å legge ut hele skjønnheten på hjemmesiden er likevel ikke hensiktsmessig, ettersom for store bilder bare ville gjøre siden treg. Med hver bloggpost utvikler Granitop websiden smått om senn videre, og bilder av vakre kjøkken har vi gjennom årene samlet mye mer enn det som vises på siden. Spør våre eksperter om råd før du sender den endelige ordren, og ta også en kikk på virkelige steinprøver – farge og mønster varierer både avhengig av konkret parti og belysning.

Om du oppdager feil på Granitops hjemmeside, eller om det skulle skje at pristilbudet du får i kalkulatoren virker urealistisk, ber vi om at du tar kontakt! Vi har prøvd å gjøre priskalkulatoren så enkel og brukervennlig som mulig, som betyr at det ikke er mulig å beregne alle skreddersydde løsninger. Det betyr ikke at vi ikke lager skreddersydde løsninger – vær ikke redd for å be oss om en konsultasjon om kantprofiler er eller former som ikke vises på hjemmesiden. Vi vil helt sikkert finne den egnede løsningen for deg. Legger du igjen dine kontaktopplysninger, tar vi kontakt med deg i løpet av neste virkedag! Vi er bare noen få klikk unna!