Utvalgte materialer -50%
Les mer
Alle granittbenkeplater nå -10%

Alle granittbenkeplater nå -10%

Fram til 31. mars er alle granittbenkeplater fra Granitop -10% billigere! Ettersom tilbudet gjelder for hele ordren, får du rabatt også på alle våre tjenester og tilleggsprodukter slik som blandebatterier, vasker og såpepumper som du bestiller sammen med din nye benkeplate fra Granitop. Gjør deg kjent med vårt bred produktutvalg i dag og finn din drømmebenkeplate!

Benkeplater i granitt

Granitten er uten tvil blant våre mest populære materialer, og det er det mange gode grunner til:

 • Granitt er et naturmateriale, med mønstre som er en virkelig fryd for øyet.
 • Granitt er motstandsdyktig både mot slitasje, fuktighet og varme.
 • Personlig og unikt – granitten er en naturstein og har et mønster som er enestående – hver granittbenkeplate er som et eget, unikt kunstverk.
 • Granitt er et ekstremt sterkt materiale (relativ hardhet 7 på Mohs skala) og er derfor svært motstandsdyktig mot riper.
 • Enkelt å rengjøre – for å holde benkeplaten rent er det vanligvis nok med en fuktig klut og litt neutral oppvaskmiddel etter behov.

Vi har gjort det veldig enkelt for deg å bestille benkeplate. Følg bare disse stegene:

 1. Finn ditt favorittmateriale. Klikk her for å se våre benkeplater i granitt.
 2. Kontakt Granitop sine spesialister som svarer på alle spørsmål og setter opp et personlig pristilbud til deg. Klikk her for å se våre kontaktopplysninger.
 3. Våre spesialister avtaler de neste stegene med deg. Husk at det bare tar 2 uker fra oppmåling av kjøkkenet til montering av ny benkeplate.

Når du har valgt ut ønsket materiale og har god oversikt over hva du vil ha (benkeplatens mål, tykkelse, kantprofil, nødvendige utsparinger, monteringstype av vask og koketopp osv.), bruker du vår priskalkulator for å få et prisestimat for dine nye benkeplater. Når tilbudet passer deg, gi oss dine kontaktopplysninger så tar vi kontakt med deg snarest!

Pris på benkeplate

Kampanjevilkår

 • Tilbudet (-10% på hele bestillingen) gjelder for bestilling av benkeplater i granitt som leveres i perioden 14.02.2024 – 31.03.2024 og/ eller som er betalt i henhold til forfallsdato angitt på ordren.
 • Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabatter.
 • Tilbudet kan ikke byttes i penger eller andre rabatter.
 • Tilbudet gjelder for både fysiske og juridiske personer.
 • Granitop forbeholder seg retten til å endre disse vilkårene og stanse eller endre kampanjen innenfor lovens rammer, og vil da gi kunder relevant informasjon på hjemmesiden vår.