Vinn en iPhone 7 fra Granitop!Granitop

Vinn en iPhone 7 fra Granitop!

Hva har Granitops benkeplater av stein til felles med en iPhone 7? (Bortsett fra at du her ser dem begge på samme bilde.)

Svar: begge er ekstremt stilige og gjør livet ditt mye vakrere! Vi vet at våre benkeplater er den vakreste delen av ethvert hjem, men vet du det? Hva med dine venner?

Nå har du muligheten til å fortelle alle du kjenner dette – og til takk kan akkurat du få deg en flott iPhone 7! Post denne linken https://granitop.no/vinn-en-iphone-7-fra-granitop sammen med hashtagen #granitopnorge og #granitopdin Facebook-vegg og lik vår side, og allerede den 23. februar vil en vakker iPhone 7 finne seg en ny, lykkelig eier.

Og når du alt er her på siden, sjekk også vårt utvalg i benkeplater av granitt, marmor og kompositt – til og med om du ikke skulle like iPhone, kunne vel en luksuriøs benkeplate i ditt kjøkken være noe å ønske seg?

Granitop tilbyr et bredt utvalg av ulike benkeplater i stein, å bestille er fantastisk enkelt, prisene er rimelige og mange års erfaring garanterer beste kvalitet. Her kan du sjekke hvor mye en benkeplate vil koste, og også bestille straks – ingenting er enklere!