Granitop vokser - GranitopGranitop

Granitop vokser

Samme hvor vakkert et kjøkken eller baderom er når det ferdig, er det ingen som ønsker å måtte vaske seg eller ta oppvasken hos bekjente i flere måneder. Det er ikke trivelig å spise av papptallerkener i ukesvis, leve midt i støv og støy eller basere seg på ferdigmatens fortreffelighet. Å spise på restaurant i lengre perioder kan også bli en dyr fornøyelse.

Selvsagt blir ikke en skreddersydd benkeplate for ditt kjøkken eller bad ferdig over natten, men ved god planlegging av aktivitetene er det mulig å få ferdig et vakkert og komfortabelt hjem fortere enn det man vanligvis tror er mulig.

Av kritisk betydning i så måte er teamet og teknikken som anvendes ved måling, produksjon og montering. Trafikkaos som følge av vanskelige vær- og føreforhold er ingen beskyttet mot, men en moderne kjøretøyspark sikrer at våre oppmålere og montører kommer riktig tid til riktig sted. Som avtalt og med akkurat en slike benkeplate i stein som den lykkelige kunden venter på.

Se på materialutvalget for benkeplater, sjekk servanter og blandebatterier, skriv inn målene i kalkulatoren eller skriv til våre spesialister – ditt drømmehjem er bare et klikk unna!