Gode nyheter kommer til ditt kjøkken! - GranitopGranitop

Gode nyheter kommer til ditt kjøkken!

Oppussing av kjøkken og hjem kan være både oppmerksomhets- og tidkrevende, men også gi mye glede!

Valg av møbler og benkeplate er vanskelig, å finne teknikker med passende pris og kvalitet kan gi mye hodepine og det ubehagelige ved prosessen kan virke uoverkommelig.

For Granitops kunder har vi prøvd å gjøre valg og bestilling av kjøkkenbenkeplater så enkelt som mulig!

Crystal Calacatta Amnis

Crystal Calacatta Silva

Stadig flere materialer å velge mellom

Vi har alltid nok høykvalitets steinplater på lager for å kunne tilby rask og problemfri levering til kunden. Stoler du på Granitops spesialister vil du se at det er en ren fornøyelse å bestille en skreddersydd kjøkkenbenkeplate. Fra bestilling til montering av ferdig benkeplate går det som regel mindre enn 2 uker!

I tillegg til den stadig populære marmoren og granitten kommer også et stadig bredere utvalg av kunststein. Nå er det også kommet to helt nye typer kvartsstein fra Technistone – Crystal Calacatta Amnis med sitt bølgende elvemønster inspirert av naturen og den berømte Calacutta-marmoren, og Crystal Calacatta Silva som symboliserer rotfaste trærs motstandsdyktighet.
Se på materialutvalget for benkeplater, sjekk servanter og blandebatterier, skriv inn målene i kalkulatoren eller skriv til våre spesialister – ditt drømmehjem er bare et klikk unna!

Crystal Calacatta Amnis kompositt benkeplate
Crystal Calacatta Silva kvarts benkeplate