Stein benkeplater til kjøkken og badGranitop

Bestilling av benkeplate

Etter at du har lagt inn en bestilling via vår priskalkulator, per e-post eller telefon vil vi kontakte deg snarest mulig for å gjøre en avtale for måling i ditt hjem. Du kan gjøre alle nødvendige beslutninger uten å forlate hjemmet – våre teknikere vil vise deg steinprøver for å hjelpe deg å bestemme ønsket overflate og materiale. De vil svare på alle dine spørsmål og hjelpe deg å finne den beste løsningen for kjøkkenet slik at din nye benkeplate vil bli en fantastisk del av et vakkert hjem.

For å ta målinger for benkeplater må alle skap og innredning være ferdig installert. Skap må være på sin endelige plass og være fikset. Du bør også sørge for at alle skap er i vater. Hvis noe ikke skulle være rett så vil våre målere peke ut det. Vanligvis vil målingene bli tatt innen en uke fra bestilling. 30% av prisen på benkeplater må betales i forkant og 70% etter en vellykket installasjon.

Det vil ta opp til to uker fra måling til montering av benkeplate. Sammen vil vi bli enige om en passende tid. Montørene våre gjør alt du kan tenke deg bortsett fra rørlegging og elektriske prosedyrer.

Du kan la erfarne og dyktige spesialister ta seg av de detaljene dagen etter slik at limet/silikonet som ble brukt under installasjonen får tid til å tørke. Som et siste steg hadde vi virkelig satt pris på litt feedback fra dere i forbindelse med vår service og sluttresultatet.

Vi tar gladelig imot omtaler fra deg som kunder, og gjerne bilder som vi kan legge ut på nettsidene våre.

Vi får kjøkkenet ditt til å skinne i årevis på bare to uker!

Kontakt oss gjerne hvis du har fler spørsmål!