Stein benkeplater til kjøkkenetGranitop

En unik benkeplate er den perfekte måten å løfte fram kjøkkenet ditt på

Men hva skal man tenke på før man kjøper?
Her er ekspertens beste tips.

Det finnes mange måter å gi kjøkkenet et løft på. En av de enkleste er å investere i en ny benkeplate – og dermed få en følelse av luksus og eksklusivitet i et av hjemmets kanskje viktigste rom.
Vi produserer mange ulike varianter som kan leveres og monteres i løpet av to uker etter kjøp. For mer inspirasjon kan du besøke vår inspirasjons-side.

«Stein er et av de beste valgene»

Men hva skal du tenke på før du går til innkjøp av en ny benkeplate? Her er to viktige punkter:

• Stein er et av de beste valgene når det kommer til benkeplater. Benkeplater av stein tåler mer slitasje når du jobber i kjøkkenet og har lenger holdbarhetstid enn andre typer benkeplater. Platene som selges på de store byggvarehusene er laminerte sponplater, og er du bare litt uforsiktig, skades den.

• En benkeplate i stein koster mer. Men, den holder lenger og du behøver ikke gå til anskaffelse av en ny på veldig mange år. Å kjøpe en benkeplate som du må skifte raskt er bortkastede penger. En benkeplate skal holde i minst 20 år.

«100 prosent fornøyde kunder»

Granitop er kjent for sine fornøyde kunder. Dette på grunn av den nære kontakten med menneskene som velger å kjøpe benkeplatene via vår hjemmeside.
– Vi har 100 prosent fornøyde kunder, og det er fantastisk. Det er den beste markedsføringen, og kundenes glede smitter over på vår jobb, sier Urmo Jaaska, vår salgssjef.

Slik skaper du ditt drømmekjøkken.