Elegant og luksuriøs benkeplate i steinGranitop

Elegant og luksuriøs benkeplate i tidløst design

Elegant og luksuriøs benkeplate i tidløst design

Solide materialer som granitt og komposittstein hever kjøkkenet til det ypperste og bidrar til å skape ditt drømmekjøkken.

En ny benkeplate på kjøkkenet er en betydelig og viktig del av innredningen i et av husets viktigste rom. Velger du granitt– eller komposittstein gir Granitop deg muligheten til å skape spennende løsninger som gir kjøkkenet ditt et helt unikt utseende og funksjonalitet.

Naturlig og holdbart

Naturlig granitt og komposittstein er veldig holdbare materialer med mange valgmuligheter som du ikke får med andre materialer som tre og laminat. I følge amerikanske Consumer Report (CR) er granitt et eksklusivt materiale som er populært og hver skive er unik. Granitt er ifølge CR et særdeles bra valg for områder som blir brukt mye, som benkeplater. Materialet får også høye poengsummer i tester og overlever både søl, varme kjeler og skarpe knivkutt.

Særegent mønster

Naturlig granitt har altså et særegent mønster, noe som gir hvert enkelt kjøkken et unikt uttrykk. Velger du komposittstein får du også mange fargevalg som hever ditt designkjøkken til det ypperste, med naturinspirerte materialer som kombinerer naturens skjønnhet med uvurderlig holdbarhet.

En benkeplate er et av de mest synlige funksjonene i et kjøkken eller baderom, derfor er det viktig at den planlegges omhyggelig for å være en perfekt del av det store bildet. Ulike steinmaterialer tilbyr flest valgmuligheter, og Granitop leverer også kjøkkenvasker som sammen med benkeplaten kan få ditt kjøkken til å fremstå unikt og luksuriøst. Granitop leverer altså hele denne pakken, tilpasset dine behov til en god pris.

Hvilke drømmer har du for kjøkkenet ditt?

– Vår kundeservice er veldig enkel – vi kommer til deg, viser deg prøver av ulike steinmaterialer i ditt eget hjem slik at du kan bestemme deg for hva som fungerer best i ditt kjøkken. Så tar vi mål, og etter kun to uker kan vi levere dine spesiallagede, unike benkeplater, forteller Urmo Jaaska i Granitop.

Klikk deg inn på www.granitop.no der du vil få et bredt utvalg av benkeplater, samt veiledning fra eksperter med høy ekspertise som står klar til å hjelpe deg med å få ditt drømmekjøkken realisert.