Benkeplater i stein til kjøkken og bad - GranitopGranitop

Inspirasjon

Benkeplater i stein

Kjøkkenet er hjertet av hjemmene våre hvor vi tilbringer store deler av tiden vår når vi er hjemme. Derfor er det viktig at det skal ligge omtanke bak hver eneste liten detalje for å skape den der perfekte auraen. Enten det er tre, mur eller hvilket som helst annet materiale. Blant de vakreste arbeidsoverflatene finner du uten tvil granit, kvarts og marmor. Kvartsbenker gjør også at du kan bruke hvilke farger du vil og dermed bringe unike og imponerende designideer til liv.

Vi har valgt ut de vakreste eksemplene på hvordan et kjøkken kan se ut her på denne siden. Disse løsningene med våre benkeplater er en stor inspirasjon for hjemmet ditt og viser tydelig hva granitt, marmor eller kunstig stein kan gjøre med nettopp ditt hjem.

Vi håper at du vil finne noen interessante idéer på denne siden, og du er hjertelig velkommen å spørre om hjelp eller råd hvis du trenger hjelp til å velge overflater til kjøkken, bad, peis eller vinduer i hjemmet ditt!

Hvorfor Granitop?

Vår opplevelse innen det å innstallere benkeplater i sten er langvarig og omfattende. Vi gjør alt for å gjøre deg fornøyd – det er ikke om å gjøre å selge den dyreste platen, det handler om å finne noe som passer nettopp dine behov. Våre målere vet at selv en liten millimeter eller to kan gjøre en stor forskjell, og siden det er problemfritt og enkelt å innstallere benkeplatene så blir resultatet ikke minst imponerende og fabelaktig. I tillegg til dyktige og erfarne arbeidere så kan vi også skryte med at det går fort – det tar ikke mer enn to uker fra det å måle til å innstallere benkeplaten. Vi tilbyr også et stort utvalg av Blanco kjøkkenvasker og -kraner, noe som gjør det lett for deg å bestille fra oss – her har du alt på samme sted! Du kan også regne ut hva det vil koste med den og den benkeplaten før du velger å faktisk bestiller.

I tillegg til dette så mener vi at den beste anbefalingen av dem alle er å se hva vi har gjort før. Det kan du sjekke nedenfor, her kan du også lese anmeldelser fra våre glade kunder. Alt dette bør være nok for å overbevise deg om at Granitop er det beste valget uansett hva!

Benkeplater i granitt, marmor eller komposittstein

En av de største fordelene med å bruke benkeplater i granitt er uten tvil deres naturlige og unike skjønnhet. Ingen kjøkken ser like ut siden hvert eneste kvartsmønster er ulikt.  Men ikke nok med det, granitt er også mer skittmotstandig enn for eksempel tre eller laminat.

Marmor har blitt brukt til innredning og interiør siden antikken, og selv i dag gir benkeplater i marmor en luksuriøs følelse uten å se gammeldags eller utdatert ut.

Benkeplater i komposittstein er tilgjengelige i alle mulige farger, og deres fordeler (bortsett fra at det er enda sterkere enn granitt) er muligheten til å skape unike og tøffe designidéer. Din benkeplate kan være alt fra hvit til lysegrønn.