Benkeplate i stein til ditt kjøkken eller bad

Granitop benkeplater i stein får kjøkken og bad til å skinne! Vi hjelper deg å finne eksakt det produktet som tilfredsstiller dine ønsker og behov. Alle våre benkeplater blir skreddersydd til den enkelte kunde, og det tar maksimalt to uker fra vi mål hos deg til vi monterer den!

Se materialer!

I am 100% in love with our new kitchen & so so happy we choose our marble from Granitop! It´s honestly a dream come true & way easyer to take care of than I feared!!
You can never have too much marble, am I right?

Hildegunn 30.08.2018

Alle innlegg

Blogg

Kvartssteinsbordet er det mest hygieniske

Generelt er det rikelig med bakterier i vasker, og noen studier har til og med vist at vasken er et av de skitneste stedene på kjøkkenet. Årsaken er åpenbar – vi bruker vasken til å tilberede mat, vi vasker og renser kjøtt, fisk og grønnsaker. Dermed vil det samle seg skitt rundt avløpet og i avløpsrøret.
Virusutbruddet har fått mange til å tenke mer på hygiene. Og når du ønsker å gjøre hjemmet ditt renere, lønner det seg absolutt å begynne med kjøkkenet, der maten vi spiser tilberedes. Dermed vil det være fornuftig å ta noen hygieniske valg og utstyre kjøkkenet ditt med bord og vask, som er enkle å rengjøre….

Les mere

Sommertilbud -30%

Quartzforms kvartssteiner Lavic Navajo, Absolute Deep Black og Honey Galaxy (30mm, polert) -30%.

Les mere

Velg ditt favorittmateriale og kalkuler prisen på drømmebenkeplaten!

Begynn her!